Diziler & Filmler Sinemada film izlerken en rahatsız olduğunuz şey nedir? AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Rahatsız eden şeyler var mı yoksa ben filmimi izler hiç bir şeyden etkilenmem diyenlerden misiniz? İnsanların ağızlarını şapırdatarak bir şeyler yemesi Sevgililer :) Yanındaki ile sürekli film hakkında konuşması Abartı verilen tepkiler Ben hiç birinden etkilenmem Diğer; Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinemada film izlerken en rahatsız olduğunuz şey nedir? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl hışırdayan atıştırmalık torbalarıfilme 5 dk ara verilmesifilm başladıktan sonra gelip önümden geçmeye çalışanlaryanındaki erkeğe bademcik ameliyatı yapar gibi öpüşen kız,arkamda sürekli eğilir misin diyen teyze,aşırı sıcak veya soğuk bir salon 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 349 cevap paylaştı. Gereksiz gürültü. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Telefon ışığı kesinlikle.. Filmde de telefonla oynayacaksan ne işin var sinemada? Git evinde ne yapacaksan yap diyesim geliyor. 😬😬 1 0 Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Abartılı verilen tepkiler olabilir. Teyzelerin verdiği cinsten :) Filmi seyretmiyor resmen yaşıyor onlar :) :) :) 1 1 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İnsanların ağızlarını şapırdatarak bir şeyler yemesi en yakını. Sevgililer hariç diğer seçenekler de rahatsız eder. Ama en çok A şıkkı 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl telefon kurcalayanlarhışır hışır paket açanlariçecek hüpletenlerkonuşanlarpoposunda kurt varmış gibi koltuğunda rahat durmayanlar 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl İnsanların gürültü çıkarması, çocuk sesleri, konuşmaları. 2 0 Yorumla
elfcetinel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ayaklarını önlerindeki koltuğa uzatmalarına sinir oluyorum koltuk oynuyor yerinden falan arkamı dönüp suratına bir tane çakasım geliyor 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Elinin tersiyle vur şaplağı :) Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl İyi konsantre olurum ama yinede konuşmalar rahatsız edicidir 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben sinemaya gittiğim de hiçbir şey yaşamadım oturduğum yerden izledim normal evdeki gibi 😄😇 1 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Sürekli arka koltukta sevişmeleri. Öksürmesi ayrıca 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevgililer muck muck bu ne ya 1 1 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 449 cevap paylaştı. Insanlarin surekli konusmasi en sinir eden sey 1 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Çatur çutur bir şey yiyip içmeleri :D 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Neye sinir olmuyorum ki butün seçenekler... 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seçeneklerde yazan her şeye :D 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Ağlayan bebekler 1 0 Yorumla