Film izlerken genelde beni sinirlendiren bir şey yok filmi nerede izlediğim ile ilgili değişir bu durum eğer filmi sinemada izliyorsam genelde insanlar rahatsız eder yanımda yüksek ses ile konuşan sevgilisi ile konuşan patlamış mısır yiyen ayaklarını toynak gibi koltuğa uzatan ya da telefonunun parlak ışığını açan kişileri sevmiyorum bunlar benim sinirimi bozar. eğer evde izliyorsam da genelde elektriklerin gitmesi bilgisayarın kapanması ya da filmiz izlerken alt yazı geç gelmesi veya filmin donması gibi etkenler film keyfimi bozuyor daha çok. bunların dışında filmin kendisi de kötü çıkarsa yine aynı şekilde film keyfimi bozuyor ve beni sinirlendiriyor.
Ben elinde bir iş ile duramayacak biriyim. Film izlerken muhtemelen bir yandan oyun oynayabilir, yazı yazabilir ve hatta başka şeyi bile izleyebilirim. Filmin akışı, aksiyon filmlerinde bile beni sıkacaktır. Film izlerken de detaylarla dolu bir yapımsa genelde o filmin cast'ını, içeriğini, uyarlama ise kitabını vs araştırır, hiçbir şey bulamıyor isem oyuncuların aktörlük geçmişini yahut filmin gidişatına dair yorumlar yaparım çokça. Bu yüzden yanımda çok az insan film izlemek isteyecektir :)) Yani film izlerken '' ben '' sinir küpüne sebebiyet verebilecek bir şeyim zaten.
Kadınlara kızlara tecavüz edilmesi masumların öldürülmesi beni çok ayar sinir ediyor orada olsam o pisliği gebertirim tabi gerçek gebertme değil rol isterim rol de öldürürüm onu
Konuşulması mesela… Sessizce sadece filme odaklanmak kafamı dağıtmak istiyorum… Mümkünse de kafamı meşgul edecek gizemli bir şeylerle.. o yüzden yalnız sessiz karanlık bir ortamda… varsa film önerisi de alabilirim?
Yanımdakilerin ağzını şapurdatarak mısır, cips vs yemesi. Sürekli sesli olarak düşünmeleri ve yorum yapmaları. Anlık tepki verir, şaşırırsın anlarım. Ama bağırarak konuşanlara bıçak atasım geliyor