Selam KS ahalisi! Filmler sanatın vücut bulduğu sahnelerdir. Filmlerde hayata dair herşeyi görebilirsiniz. Aşk, nefret, intikam, şiddet, cinsellik ve aklınıza başka ne gelirse.. Tabiki herkes her türlü konudan hoşlanacak diye bir kaide yok. Bugün hoşlanmadıklarınızı bu soruda paylaşma zamanı..Hangi içerikli sahneler sizi rahatsız ediyor?
Ağır dramdan nefret ediyorum. İçerisinde şiddetin her türlü halini barındırıyor oluyor zaten bu türde film ve diziler. İzlediğim film ya da dizi bana keyif vermeli, keyfimi kaçırmamalı. Buna göre seçiyorum izlediğim şeyleri de.
Farkındalık yaratmak adına sürekli kadınların mağdur olmaları sıktı artık. Şiddet, cinsel obje olarak lanse edilmeleri vs. Halk ay vah vah diyor diye hemen hemen her TV dizisinde bu tarz senaryolar mevcut. O yüzden de izlemeyi bıraktım zaten. Aşiret ağası, yok efendim şirket sahibi ya da sahibin oğlu zengin züpzüpler görmeyi, arkadaşının eşi ile aldatmalar para için birlikte olunanlar vs
İzlenilmiyor ki, 15 20 dakika reklam 2,5 3 saat toplam dizi ekran başında geçiyor vakit. Bir iki tane geçen sene baktığım dizi vardı yayınladığının ertesi günü netten atlaya atlaya bakıyordum sonra onları da bıraktım tamamen İnternet dizilerine yöneldim
Durumu özetlemiş aslan. Genel olarak şu sahneler ztn insanları Türk dizilerinden baydırmaya yetiyor. Ne buluyorlar şu dizilerde bir türlü anlam veremiyorum...
Merhaba 😇 Dramatik ve uzun soluklu saçma sapan diyaloglu sahneler sinirimi çok bozuyor.. Aksiyonun en yüksek olduğu anda , Sahne değişip durağan bir olayı on dakika gösterimde tutmaları beni sinir ediyor 🤬 şimdi bak yine sinirlendim
Genelde rahatsız olabileceğim tarzdaki filmleri ve dizileri izlememeye çalışıyorum. Ama illa ki karşılaşıyoruz. Cinsel istismar, kadına ve çocuğa şiddet, aşırı zorbalık barındıran filmleri izleyesim gelmiyor. Genelde hemen kapatırım bu sahneleri görünce. Aldatma sahnelerinin de sürekli yer alması saçma geliyor, insanlara bunu aşılıyorlar sanki sıradan bir şeymiş gibi.
Dövüş, kavga ve bağırma kısaca Şiddet sahnelerini hiç sevmiyorum. Deşme kesme kanlı sahneler de bi o kadar itici.. Birdee dram hiç sevmem ruhum daralıyor..