Tek bir karakterin çaresizlikle mücadelesini izlerken, insan ister istemez kendini onun yerine koyuyor ve sahnelerin yoğunluğu altında eziliyor gibi hissediyor. Özellikle doğa koşullarıyla boğuştuğu anlar hem fiziksel hem de duygusal bir sınav gibiydi. Görsellik sade ama etkileyici, oyunculuk ise oldukça samimiydi.
Gemide, Sarmaşık, Triangle, Life of Pi ve hatta Titanic. Denizin ortasında bayağı bir hareketlilik oluyor. Senin bu filmi sevmenin sebebi, filmin abartılı feminizm öğeleri içermesi. Hayata tutunmaya çalışan kadın, hamilelik temaları beni açmak için yeterli değil.
Mekan aynı kalıyor söylediğin filmlerde kendinle çelişiyorsun gibi geldi bana. Bu arada feministlik ne alaka onu bile anlamış değilim filmin konusu hoşuma gitti sadece. Elbette eşinin de yanında olup destek olmasını isterdim bence bu şekilde daha iyi olurdu.
Denizin ortasında nasıl bir hareketlilik bekleyebilirsin diye sordun, ben de o filmleri örneklerim. Akıcı senaryo, derin diyaloglar ve alt metin içerdiğinde en azından kalite koyulabilir ortaya. Bu film tamamen sjw tayfaya hitap ediyor. Senin beğenmen de kendi fikrin. Benlik değildi.
İç ses anlatımı veya sembolik anlatımlar da eklebebilirdi. Birçok teknik var. Kadının biri denizin ortasında mahsur kalıyor fikrinden öte bir anlatım göremedim.
Evet izledim. Bir kadının çaresizliğe boğulup bebeğini tek başına o yoklukta doğurmasını konu alıyor kabaca. Ben çok beğendim. Kocasına da gıcık oldum. Erkek değil mi işte, hepsi aynı 😏🤷🏻♀️
İzledim fazla tesadüf üzerine kurulu ve zorlama bir film, herkes öldürülüyor bir bu sağ kalıyor, herkesin bulunduğu konteyner düşüp boğuluyor bir bu sağ kalıyor okyanusun ortasında :D
Ben de çok merak ediyordum, izledim ve bayıldım! Film resmen duygusal bir tırmanış gibi; hem gerilimi hem de insana dokunan hikayesiyle etkiliyor. 🫠 Deniz ortasında bir konteynerde geçen film kulağa basit gelebilir ama öyle değil. Hayatta kalma mücadelesi, çaresizlik ve umut o kadar iyi verilmiş ki sahnelerin içine çekiliyorsun. Kesinlikle izlenmeli! 🌊💕