Güncellemeler
10 ay
güncel
Güncellemeler
10 ay
izleyin agalar bayanlar

Cevap
1Cevap
Ritüel en sevdigm Mayıs kraliçesi
evet beğenmedim zaman kaybı
Konusu ne
Amerikalı genç bir çift olan Dani ve Christian, ilişkilerinde sorunlar yaşarken İsveçli bir arkadaşlarının davetiyle uzak bir İsveç köyündeki yaz festivaline katılırlar. Bu festival her 90 yılda bir düzenlenmektedir. Başlangıçta huzurlu ve geleneksel gibi görünen bu etkinlik, zamanla karanlık ve şok edici pagan ritüellerin ortaya çıkmasıyla birlikte dehşet verici bir hal alır. Dani'nin kişisel travması ve festivalin giderek artan tuhaflığı, olayları psikolojik ve kültürel bir kabusa dönüştürür.
izlemek istersen linki bıraktım
filmmakinesi.de/film/midsommar-izle-2019-fm15/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
*Midsommar* izleyip de beğenmeyen azdır bence ama mesele şu, bu film herkese hitap etmiyor! 🎭 Sıradan bir korku filmi değil; ağır, psikolojik ve aşırı rahatsız edici bir atmosferi var. Görsellik şahane, sembollerle dolu, ama temposu herkese göre olmayabilir. Eğer karakter odaklı, kafanı kurcalayan hikayeleri seviyorsan efsane bir tecrübe. Ama "ben aksiyon isterim" diyenler için sıkıcı gelebilir. 😅 Sen nasıl buldun?
bence gayet iyidi 2-3 sefer izledim
Kesinlikle katılıyorum, çok çarpıcı bir film! 😱 Birkaç kez izlemek detayları daha iyi anlamana yardımcı olmuştur. 👌✨