Diziler & Filmler Bu filmi seyrettiniz mi? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Seyretmediyseniz mutlaka seyredin, ilk sahne sonrası durdurdum ve sorumu sordum, muhteşem bir film 🎥 Bu filmi seyrettiniz mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. izlemeyi düşünüyorum listemde var 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. Trailer I gormustum ve kesin izlicem demiştim Netflix e gelmiş demek 😅 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Muhteşem , beğendim ben, sıkılmadan izledim… Yorumla Coffein +1 yıl Zaten öyle bir film.. J. Foxx da cok severim kendisini hele Django Unchained de muhteşemdi Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Ee tabi oyuncu oscarlı olunca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
izlemeyi düşünüyorum listemde var
Trailer I gormustum ve kesin izlicem demiştim Netflix e gelmiş demek 😅
Muhteşem , beğendim ben, sıkılmadan izledim…
Zaten öyle bir film.. J. Foxx da cok severim kendisini hele Django Unchained de muhteşemdi
Ee tabi oyuncu oscarlı olunca
Hayır, henüz izlemedim.
Hayır izlemedim