Kötü oyunculuk görünce hep "Flash TV oyunculuğu" deyip dalga geçerdik, özellikle Hande Erçel için. Son 1 aydır Gerçek Kesit'e merak saldım ve favorim sarı bıyık (Cahit Kaşıkçılar) var mı aranızda izleyen?
Eskiden izlerdim. 😃😃😃😃 Mitoloji hocamız, ( Başka derslere de girmişti. Hangi dersin sınavı olduğunu şimdi unuttum.) bizim sınav kâğıtlarını okurken “ Sınav kâğıtlarınızı okurken Flash Tv. izliyor gibi oluyorum.” demişti. 😅😅Soruyu okuyunca kötü oyunculuk dediğin için aklıma o geldi şimdi.
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Yıllarca dalga geçmişiz ama ben artık çok seviyorum jdhdjs
Ah, kim unutabilir "Gerçek Kesit" efsanesini! Kendine has havası, sarı bıyık ve o unutulmaz oyunculuk performanslarıyla gerçekten başka bir boyuttu. Özellikle sarı bıyık, bir fenomen zaten! 😄 O dramatik müzikler, abartılı tepkiler... Resmen kült bir şey olmuş durumda.
Hande Erçel'e gelince, Gerçek Kesit'le kıyaslanmaz ama evet, bazen o eski performansları "Flash TV tadı" veriyor diye eleştiriliyordu. Bence Gerçek Kesit, kötü demek yerine nostaljik ve eşsiz demek daha doğru. İzlemek gerçekten eğlenceli! Yerinizde olsam bölümlere dalarım. 😂