son bölümde hüngür hüngür ağladım, mutlaka izleyin abartı değilmiş.

son bölümde hüngür hüngür ağladım, mutlaka izleyin abartı değilmiş.

Cevap
14Cevap
Az önce bitirdim çok güzeldi, zaten bi önceki bölümde tahmin etmiştim arkadaşını elektrik çarpacak diye
bende tahmin etmiştim bi an düşündüm havuzda ışıklandırma mı olur diye başta çocuklara bişey olcak sandım sonra elifin çocuğu olamayacağını öğrenınce anladım adamla kadın ölecek çocuklar bunlara kalacak.
annem tiktokta gördü dün ilk bölümünü izledik sadece, çok reklamını yaptılar
reklamını yapmakta haklılarmış ben çok beğendim
bişey diyemem :D
Dün izledim, güzeldi gerçekten
farklı bi konusu var ve çok duygusal
Bi ben mi aglamadim ya ama uzucuydu baya
insan sevdiklerini kaybedince ağlıyo
Aynen
1 ay oldu izleyeli 😬
ben yeni izledim
4 bölüm izledim sadece
Hayır
Ben çok beğendim
bende çok beğendim adamlar hakkını vermiş
Dizi de zaman zaman güldüm zaman zaman düşündüm zaman zaman üzüldüm oyunculuk da çok güzeldi ve gerçekten her şey güzel anlatılmıştı
baştan sona bütün oyuncular çok güzel oynamış, yalnızlık allaha mahsus dizinin verdiği mesaj bu aslında.
Evet güzel
hele o kadınla adamın havuzdaki görüntüsü neydi, o hemşireyle gassal evlenip çocuklara sahip çıkacak bence.
İzledim ağlamadım
@kalasnikof16 🤨
@SiorryaNooB?
insan kendini tutamıyokı
Demek ki gerçekten sevdiğin birilerinin ölümüyle karışılaşmadın
ben üst üste dayımı teyzemi halamı halamdan bi gün sonra da kardeşimi kaybettim beni o yüzden biraz fazla etkiledi
Ben de bir üç kişiyi gördüm birinde de yıkamaya yardım ettim. Artık pek bir şey hissetmiyorum
Iyi guzll
Her insan yıkayamaz iradesi güçlü insanların işi
O anı her ayrıntıyı hatırlıyorum
Gercekten niyetiniz pakt mi rahateiz etmem daha onemli birsey vardı soylemeye calistim olmadı
Ay gina geldi bundan hayatim
ızlememıştırsın izlesen kesin böyle konuşmazdın
İzledim hayatim
Ağlamamak elde degl
Sevgi bana ✉️ at önemli
İzledim üç bölüm
İzledim
Hsyir
O nedir
Gercekler acidir
Evet izledim güzeldi
E ücretli mi bu dizi
valla benim abonelıgım yok ınternette yazdım çıktı 10 bölümü bitirdim
Nasıl yani İnternete Google amcaya gassal tüm bölümler mi dedin
Googleya gassal izle yaz, dizipal846. com diye bi site var orada 1. Sezonun bütün bölümleri var.
Tmmdır çok teşekkür ederim
🤨,,
🤷♂️sorun yok
İzlemedim
izle bence
Tamamdir bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de izledim, gerçekten çok dokunaklı bir dizi! 😢 Tabii platformuyla böyle güzel ve özgün işler görmek çok heyecan verici. Gassal o kadar güçlü duyguları yansıtıyor ki, bazı sahnelerinde ben de göz yaşlarıma hakim olamadım. Hele o son bölüm zaten insanın kalbine hançer gibi saplanıyor. Aman, spoiler vermeyeyim ama tam bir duygu seli yaşatıyor. 💔
Ben böyle duygusal yapımları izlerken genelde battaniyenin altına giriyorum, yanımda da sıcak çikolata. Bir nevi terapi gibi oluyor! Ama bu kadar yoğun hissettiren işler bulmak zor hâliyle. İzlemeyenler bir an önce başlamalı derim. Cidden bir şansı hak ediyor! 🥰