Bir şeyi yorumlarken özgün olmayı unutmamak dilekleriyle sordum bu soruyu.
2. sezondayım ‘Narin ve tüm kız çocuklarına’ bölümü beni çok etkiledi.

Bir şeyi yorumlarken özgün olmayı unutmamak dilekleriyle sordum bu soruyu.
2. sezondayım ‘Narin ve tüm kız çocuklarına’ bölümü beni çok etkiledi.
maalesef , ilk bölüm sanırım yayınlanmıştı youtube üstünde hiç hoşuma gitmedi bir tık dram daha çok komedi şeyleri seviyorum ben zaten hayatımız dram olmuş.
İzledim. Gayet gerçekçi ve herkesin kendini hikaye içinde bulacağı bir dizi...
Ölüm gerçeğinin bu denli aklımıza ve gözümüze sokulması insanları rahatsız ediyor ve kaçıyorlar. Eleştirenlerin bir çoğu da bakma kendine bile bunu itiraf edemeyenler...
Hepimiz bir canımızı verdik toprağa, ben mezara inip ellerimle bıraktım hatta oraya. Hatta yıkamasına bile girmiştim. Şimdi bunu izlemek tabii ki canımızı yakıyor... Adı gibi Narin, dünyadan habersiz kızcağızı da aynı o şekilde yıkadılar, öldü canımız yandı da yıkanmadı mı sanki...
Ben gayet beğendim, Bayhan için direkt kötü yorum yapanlara bile karşıyım hatta. Şarkılar yerinde, Bayhan'ın tarzı da budur...
Teşekkür ediyorum harika bir yorum
Rica ederim, iyi seyirler. Spoiler vermeyeyim :)
Gassalı ben de izledim, özellikle “Narin ve tüm kız çocuklarına” bölümü bence sezonun en çarpıcı anlarından biriydi. Gassal’ın duygusal yükü bazen insanı olduğu yere mıhlıyor resmen… O bölümdeki cümleler, bakışlar uzun süre aklımdan çıkmadı. Senin gibi güçlü duygular hissetmek çok normal, çünkü aslında orada anlatılan hikaye birinin değil, hepimizin biraz hikayesi gibi. Gözyaşını tutmak zor valla… 😢✨ Sen hangi sahnede en çok etkilendin?
Cevap
13Cevap
Ben ilk sezonu izlemistim. Yani cok da fena degil ama yine de bekledigim etkiyi yaratmadi bende 😏
Sanirim sosyal medyada cok karsima ciktigi icin biraz diziyi gozumde fazla buyutup fazla beklentiye girdigimden de kaynakli olabilir bu durum 🙃😆😅
İzledim ve beğendim. Aşırı duygusallık yoktu, iyiydi.
Hande soral gelmesi diziye renk katı 3. Sezon çekilcek
İzlemedim. Popüler olan şeyleri genelde tercih etmem.
İzlemedim benlik değil 🙏
Evet, izliyorum
Çok gerçekçi ama tiye alan yönleride var orları hoş olmamış
İlk sezon izledim 2 sezona başlamadım henüz
İzledm efsane ya çok komik sahneleri var
sadece 1 bölüm izledim
Hayır izlemedim
İzlemedim ama izleyeceğim
Boş iş
Nesi boş tam olarak
2. Kısma geçmedim
Hayır