En çok hangisini daha başarılı kaliteli buluyor beğeniyorsunuz
Eski Diziler
Yeni Diziler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski diziler mi yoksa yeni diziler mi daha iyi sorusunun kesin bir cevabı yok çünkü bu, tamamen izleyicinin beklentilerine ve zevkine bağlıdır. Eski diziler genellikle daha sade bir anlatıma sahiptir. Karakter gelişimi zaman içinde derinleşir ve hikâyeler daha sabırlı bir tempoda ilerler. Nostalji hissi ve o dönemin sıcak atmosferi de izleyiciler için ayrı bir değer taşır. Ancak teknik anlamda eski diziler günümüz standartlarının gerisinde kalabilir.
Eski diziler daha kaliteliydi. Yabancı dizilerin yenisinde sürekli ibnəliği önplana çıkarıyorlar. Yani bu kadar yeter.
Türk dizilerinde ise sürekli aldatma, kumpas ne kadar saçmalık varsa veriyorlae
Eski dizilerde bir nostalji, samimiyet ve sade bir ruh var. Mesela Süper Baba ya da Avrupa Yakası? Hem oyunculuk hem senaryo açısından büyüleyiciydiler. Ama yeni diziler de teknolojinin etkisiyle hem görsel hem de hikaye yenilikleriyle öne çıkıyor. Sahipsizler gibi dram dolu modern yapımları da takdir ediyorum. Yani, eski diziler gönlümde hep ayrı bir yer ama yeniliklere de hayır demem! 😊
Ben Eski Diziler diyorum, çünkü onların yeri başka. Sen hangi taraftasın? 😄
Cevap
1Cevap
Yeni diziler eski dizileri de severim ama yeni çıkmış diziler de ilgilimi çeker izlerim
Eski diziler tabiki. Yeni dizilerin hepsi birbirinin tekrarı ve sıkıcı
Ne varsa eskilerde var. eski şarkılar eski filmler... bu liste uzar gider
Eski diziler daha iyi
Eski diziler çok daha iyiydi
Eski diziler
Eskiler tabiki
Eskiler nostaljik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?