Tüm gün sizi ya da film izlemek terapi gibi geliyor bazen.
Tüm gün sizi ya da film izlemek terapi gibi geliyor bazen.
Pazar günü tüm gün film ya da dizi izlemek, özellikle ruhun biraz durulmaya ihtiyacı varsa gerçekten ilaç gibi gelebilir. Haftanın yorgunluğunu sırtından atmak, dış dünyanın gürültüsünden uzaklaşıp kendi dünyana çekilmek için bazen battaniyenin altına girip ekrana dalmak en huzurlu kaçışlardan biri olur. Kahvenden bir yudum, yanına biraz atıştırmalık ve seni içine çeken bir sahne varsa zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın. Öyle büyük planlara gerek yoktur her zaman, bazen en iyi terapi, ekranın karşısında durmadan bir bölüm daha demektir. Sessizlik, ekran ışığı ve sen. Hepsi bu kadar.
Evet olabilir, ancak yanında eşlik edecek bir arkadaş, sevgili, eş veya ailen varsa daha da güzel geçebiliyor o aktivite... Herkese güzel dolu dolu bir atıştırmalık kasesi, yanına içecekler... İzlenecek film veya dizi hazırlanmış tüm gün keyif yapıyorsunuz birlikte... Haftanın tüm yorgunluğu stresi üzerinizden gidiyor... En güzel terapilerden birisi olabilir...
Kesinlikle harika bir aktivite! 🎬 Bazen tüm günü favori film ve dizilerle geçirmek, zihni dinlendirmek ve keyif almak için şahane bir yol. Hem ruhunu hem de bedenini rahatlatır. Hele ki sana kahve ya da patlamış mısır eşlik ediyorsa tadından yenmez! 🍿 Ayrıca, güzel bir maraton, yeni hikayeler keşfetmek için de harika bir fırsat. Senin film/dizi terapileri vazgeçilmez! 😊
Cevap
18Cevap
Aslına bakarsan bu, yapımın kalitesine göre değişiyor. Ben, mesela Alper mestçi korku dizisi olan Sahipli dizisini izlerken dizi akıcı olduğu için ➡ terapi gibi gelmişti bana. Yani iyi bir yapım terapi, kötü bir yapım zihin karmaşası yaratıyor bana göre.🎦
Bence güzel bi aktivite, güzel filmler veya diziler bulduysam şanslıyımdır.
Olmamalı buna gün içinde vakit ayırabiliriz ama bütün gün bunu yapmak bedeni uyuşuklaştırıp zihni ve gözleri yorar 🙃
Bazen. Ama her zaman değil. Dışarı çıkmak doğa ile insanlarla birlikte olmak daha güzel.
Pazar günü yatma günü bence de ama tüm gün izlemen pek benlik değil. Çok pasifize olmuş hissediyorum kendimi çook uzun saatler öylece oturup yatıp bir şeyler izleyince
Ben sevmem dizi film ama bag kuracağım biri yok bende nurı bilge ceylan filmlerine başladım 😆 uzun sürüyor boşluğu az da olsa kapatır. Ama harbi iyiymiş hıc sıkılmadım bende şok oldum 1 sakatlığı gecen filme tahammülüm yok oysa.. ama bizim vatanımızda cekılen insanlarımız kültürümüz sıcak yakın gelıyor bunun da etkisi var..
Bu sizin nasıl mutlu oldunuğunuz ile ilgili bir şey. bütün gün film izlemek sizi mutlu ediyorsa bunu kimseye sormanıza da gerek yok. Keyfinize bakın :)
O kadar boş bir insan değilim.
Hadi diyelim terapi istiyorum kitap okumayı tercih ederim.
Biraz spor yapsam daha iyi olur 😄 bazen bütün gün evden cikmak istemiyorum, çünkü havalar yaz aylari olmasina ragmen soguk gidiyor 🫤
Ruh hâlim dışarı çıkmak istemiyorsa olabilir ama hava güzelse, keyfim de yerindeyse kendimi eve tıkmak istemem.
Yani açıkçası tüm gün yüzüklerin efendisi izleyeceksek neden olmasın çok güzel bir aktivite 🌸
ben sürekli hareket halindeyim bugün. Tüm gün oturmak ara sıra iyi geliyor
Aktivite değil ama buda bir kendini geliştirme biçimi
Tüm gün bana kayıp gibi gelir. Yapılacak bir sürü iş varken.
Evet. Sevdiğin bir dizi olursa bütün bölümlerini izleyesin gelir.
Hayır olamaz tabiki.. Hiç bana göre değil.. Ben gezmeyi dışarı da olmayı severim..
En büyük hobim zaten
Bence güzel bir aktivite, dinleniyorsunuz ve canınız ne isterse onu yapıyorsunuz. Haftada bir gün olsun bu şekilde vakit gecirmek güzel ve kaliteli olur. 😄
Bir de amigo fıstıklı cips miss
Olabilir ama ben tüm gün dışarıda olmayı seviyorum
Evet harika olur dinlendirici
Kitap okumak daha dolu bir aktivite.
Sevdicekle izliyorsak evet güzel olur
Fevmalade. canım çekti
Evet evde olunca zaman öyle geçiyor
Evde durunca anksiyetem artıyor
Güzel bende çalışıyorum işte🤦♀️
Evet ya çok özlendi tatilimde yapacagims 💅
Fena olmaz kckx olurr
Rahatlatıcı olacağına eminim.
Boş bir aktivitedir
Bundan daha güzel bir aktivite yoktur
Valla her gün öyle yapıyorum
Evet gayet guzel
Olur da izleyecek dizi yok
Benim açımdan olabilir. Film aşığıyım neticede.
Özelikle kovboy filmi ve çizgi film 😅
Olabilir bynarcos hayırlı olsun yeni hesabın
Kesinlikle mükemmel bir aktivite 🍷📽
Cinli film izlemek iyidir.
Birde sezon sezon bitirmek varya 😂😂
Güzel ama bir saatten sonra kafa patlatiyor
Evet de yarın iş varsa o nolcak. Kalkamazsın
Olamaz
Evet
En azından bedava
evet
Bir gider bir gider hem de...