Diziler & Filmler Film izlemek bir aktivite midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Selam, Film izlemek bir aktivite midir? #Zuljin Güncellemeler+1 yıl 🖤 Film izlemek bir aktivite midir? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
FragileDreams Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Aktivite sadece fiziksel olarak yapılan bir şey olmadığı için evet aktivitedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet aktivitedir lakin. Aktivite yapmak için ortada adam gibi bir film yapılmıyor artık. Ben halen dönüp dönüp thegotfather izliyorum. 0 0 Yorumla
kazanova1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Evet boş bı aktivitedir. 0 2 Yorumla necladnş +1 yıl Sensin boşş Yorumla kazanova1905 +1 yıl Yalan mı? Hem ayrica ben senin şahsına bişi demedim. film izlemenin boş bir aktivite olduğunu söyledim. Tepki gosterecegin ya da hakaret edeceğin bı durum yok. Yorumla
cruze42 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Son 1 aydır her gece 3 film takıntı oldu 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aktivitedir tabi 0 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 910 cevap paylaştı. Kararsızım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aktivite sadece fiziksel olarak yapılan bir şey olmadığı için evet aktivitedir
Evet aktivitedir lakin. Aktivite yapmak için ortada adam gibi bir film yapılmıyor artık. Ben halen dönüp dönüp thegotfather izliyorum.
Evet boş bı aktivitedir.
Sensin boşş
Yalan mı? Hem ayrica ben senin şahsına bişi demedim. film izlemenin boş bir aktivite olduğunu söyledim. Tepki gosterecegin ya da hakaret edeceğin bı durum yok.
Son 1 aydır her gece 3 film takıntı oldu
Olabilir
Hayır seven izliyo
Evet
Evet
Aktivitedir tabi
Kararsızım
Degil
Evet
Galiba
Evett
Değil