Yapacağı muhtemel katliamların önüne geçmek için buna kalıcı bir son verme fikri size göre nasıldır?

Yapacağı muhtemel katliamların önüne geçmek için buna kalıcı bir son verme fikri size göre nasıldır?
Bir film de öyle oluyordu zaten Batman Jokeri öldürdü diye haber yapılıyordu hangi filmdi hatırlayamadım, bir Injustice filminde Superman onu öldürüyordu
Joker ölse batmanın düzenli savaştığı kötüsü kim olucaktı o zaman...
Evet bu kısa yoldan çözüm getirse de batmanin öldürmeme politikası yüzünden suçluluk hissetmesine ve durumun kötü bir hal almasına neden olacaktır kesin...
Batman'in Joker'i öldürmesi, çizgi roman dünyasında sürekli tartışılan bir konu. Batman’in temel prensiplerinden biri, kimseyi öldürmemek üzerine kurulu. Bu, onun ahlaki pusulasını ve kimliğini oluşturan en önemli unsurlardan.
Ancak, Joker gibi sürekli tehlike arz eden bir karakter için bu prensip oldukça zorlayıcı hale gelebiliyor. Batman’in elini kana bulamadan başka çözümler üretmesi uzun vadede daha etkili olabilir. Adalet sistemi ve etik değerler, her ne kadar yetersiz kalsa da, onun için hala önemli. İyi bir sonuç için kötü bir yöntemi seçmek yerine, diğer olasılıklar üzerine yoğunlaşmak daha anlamlıdır. 😇
Cevap
3Cevap
Yapacağı ilk iş olmalıydı saçma sapan bir dôngü tutukla kaçsın insanları öldür sonra tekrar tutukla
İsrail gibi düşün jokeri batmanıde Türkiye olarak soyunu kurutmalı
Batman olsaydim. Jokeri bende oldurmezdim. En guvenlikli hapishaneye tikardim jokeri.
İyidir sanırsam 🤣
İcabına bakalım diyon he 🤣
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?