Yani sahne anlamlı bence ama olmamasıda filme pek bir şey kaybettirmemiş diye düşünüyorum. Ayrıca cidden her yerde Joker görmekten gına geldi, karakteri dinlendirmeleri lazım artık. Jokeri canlandırmayan aktör kalmicak bu gidişle, o açıdan sahneyi kaldırmalarının mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum.
The Batman filminden kesilen Joker sahnesi yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Yani fena olmazdı Batman çizgi romanlarda her yeni suçlu ortaya çıktığında Joker bu konuda tanıdığı en tecrübeli kişi olduğu için Arkham Asyluma Jokerden bilgi almak üzere Jokeri ziyarete gider. Yani güzel bir çizgi roman göndermesi olurdu ama muhtemelen kendisini sonraki filmlerde bolca görecez zaten, karakteri dinlendirmeleri daha iyi olurdu bence ama oda senin fikrin tabi...
Klasik Joker sorgulama sahnesi Batman çizgi romanlarda ne zaman ortaya yeni bir suçlu çıksa arkham asyluma gidip ne amaçlıyor olabileceğine dair Jokere danışır, çizgi romanlarda baya klasikleşmiş bir durum bu. O yüzden ne tarz bir sahne olduğunu tahmin etmiştim az çok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açıkçası ben yine de filmde yer almasını isterdim
Yani fena olmazdı Batman çizgi romanlarda her yeni suçlu ortaya çıktığında Joker bu konuda tanıdığı en tecrübeli kişi olduğu için Arkham Asyluma Jokerden bilgi almak üzere Jokeri ziyarete gider. Yani güzel bir çizgi roman göndermesi olurdu ama muhtemelen kendisini sonraki filmlerde bolca görecez zaten, karakteri dinlendirmeleri daha iyi olurdu bence ama oda senin fikrin tabi...
Çizgi romana en çok benzeyen joker tiplemesi olmuş.
Yani evet ama benim gözüm Villiam Dafoe'de kaldı, bir Joker yapmadılar o adamı :((
Onu Joker yapsalar muhtelemen en çok benzeyen tipleme değil direkt çizgi romandaki Jokerin canlı halini görmüş olacaktık...
Heath Leadger dozuda katmışlar ama biraz buna
Asıl joker budur derim.
Aynen çizgi romanlardakine yakın baya
Merak etmiştim
Ben sahnenin nasıl bir şey olduğunu az çok tahmin ediyordum o yüzden öyle çokta merak etmemiştim ben :D
Klasik Joker sorgulama sahnesi Batman çizgi romanlarda ne zaman ortaya yeni bir suçlu çıksa arkham asyluma gidip ne amaçlıyor olabileceğine dair Jokere danışır, çizgi romanlarda baya klasikleşmiş bir durum bu. O yüzden ne tarz bir sahne olduğunu tahmin etmiştim az çok.
Benim için fark etmez bir şey düşünmüyorum kdjxjrh