Kültür & Sanat The Batman çizimi nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Yakın tarihte vizyona giren The Batman'in etkisiyle bi' şeyler karalayayım dedim.Lakin tam her şeyden sıyrıldım kurtuldum derken her seferinde bir aksiliğe denk geliyorum..Sizce nasıl olmuş? The Batman çizimi nasıl olmuş? Cevapla Tarih Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağda ki ülkemizde ki Batman. 😃 1 0 Yorumla
MühendisMelih Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Batmani tekrar tekrar çekip sinamaya koyuyorlar 😜 (Öyle değil mi?) 1 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kolpaçinodaki Aydemir akbaşi bize batman diye yutturmaya çalışma ayıp oluyor bro🤣🤣 1 0 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel ama Batman konsepti disinda olsaydi daha iyiydi. Sanki dalga geciyormussun gibi duruyor. 1 0 Yorumla
bugünbiacayipsin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Donum görünüyor donum olmasa bizzat göötümün kendisi görünecek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yav arkadaş tam her şeyden sıyrıldım kurtuldum derken her seferinde şu numuneye denk geliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sağdaki ne bakarak soldaki resmi nasıl çizdin, resmen sanat eseri olmuş sdfsdf 1 0 Yorumla
KeyfimYokkk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Sabri abi bu la Birlikte yola çıktıgım arkadaşlara bak 1 0 Yorumla
Dwkiller Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İki zara 100bin verdik bizimi kopariyosun anlamadım ki 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bu bildiğin Aydemir Akbaş olmuş :D 2 1 Yorumla Silleyiyemisim +1 yıl Bende buna benzettim 🤣 Yorumla
Poseidon-dlr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Sağdaki Batman de şu soldakini çıkaramadım 2 0 Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşlı panda gibi olmuş , fena değil ama 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Farklı, değişik. Yorumlayamadım nedense. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hahaga 😂 olmuş mu adam neye dönmüşş 😂 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aydemir Akbaş, batman kostümü giymiş 😄 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 765 cevap paylaştı. Sabriman 😂👍 3 0 Yorumla
__Ferman__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Dolapdereli Batman :) 2 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Silleyiyemisim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Adamın gtnden kan alırlar Kamile benzemiş Batman 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar