Neden peki? yorumunuz ne?
Batman🖤
Joker🤡
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Joker reyiz tabiki ama benim ona sevgim diğer ergenlerinki gibi değil.
Son joker filminde zaten kötü hayat koşullarının bir insanı nasıl delirtebileceği o kadar güzel işlendi ki hayran olmamak elde değil 😍
Simdi batman filmlerinde wayne ailesini gothamin koruyucusu olarak gorurken aslinda basit bir politikaci bencil bir zengin olarak gostermisler... eskiden batman sevilirken super kahramanken simdi joker kahraman oldu... yani bize ne sunarlarsa biz onu kahraman ilan ediyoruz acaba senaristler bunu mu vurgulamaya calismislar
Bak iyi bir noktaya değindin anti-hero kavramı sürekli hollywood'da dönüp duruyor işte venom ve joker falan ama bu karakterler safi kötü yani antilik durumları hiç yok bunu empoze edercesine sunmalarına ben de alışamadım ama joker karakteri için ayrı parantez açmak lazım.
Onu kahraman olarak görmek değil de (görenler var tabi bir şey demiyorum) içimizden biriymiş gibi görüldüğü için bu kadar seviliyor. Aslında bakarsan kanun önünde Batman de suçlu sayılır :D onun tartışmasına hiç girmeyelim.
Yani eskiden dizilerde filmlerde iyiler melek kotuler iblis gibi gercekdisi sunuluyordu bu hali bence daha iyi... bir psikopata bile empati besletiyorlar ki ayni evin icindeki esine dostuna empati yapamayan insanlar... bu iyi bir sey aslinda ama batman benim en sevdigim karekterdi😕bu kadar gömmeselerdi keske
Tabii ki joker hem daha popüler hem de daha doyurucu bir oyunculuk sergiliyor Batman eskisi kadar keyif vermiyor ama Süpermen ile oymadığı filmler sağlık
Joker ama bu joker değil kara şövalyedeki😅 Batman çok vasat sadece çok iyi bir arabası ve bıçakları var 😂
Cevap
8Cevap
Joker gadası
%81 joker %19 batman kimin sevildiği belli ztn "JOKER"
Ben seni nerden hatirliyom mu ki?
Peki
Joker çünkü kuralları yok.
Bunlarda ne ekmek var ye ye bitmedi
joker filminden sonra joker
Joker halkın kendisidir
Tabisi jokerr
Joker