Her zaman Batman'in tarafındayım çünkü Joker kötü durumlara maruz kaldığı için ruh hastası birine dönüşüyor ama Batman küçük yaşta babasını kaybetmesine rağmen ve diğer her zorluğa rağmen iyi birisi olup bir kahraman, kurtarıcı oluyor 🦇❤️
Joker sorusu görünce geldim hemen, Joker tabi ki de. çünkü joker karakteri bana daha çok benziyor joker karakterinde kendimi görüyorum. hatta keşke Joker gibi yargı dağıtsaydım diyorum ama tabi ki filmler ile gerçek hayat çok farklı. konumuza dönecek olursak Batman sıradan birisidir bana göre. yani işler iyiyken iyi olan birisidir ama işler kötüyken oda kontrolden çıkıp kafayı sıyırabilir. tabi ki Jokerin yaptıkları doğru değil ama insan bu kadar acıyı üst üste yaşadığı zaman kimsesiz kaldığı ve yalnızlığı dibine kadar hissettiği zaman bazen çılgınlıklar delilikler yapar bu da jokeri çok daha gerçekçi kılıyor. özellikle toplum seni takmadığı ve görmezden geldiği zaman. adaletsizlikler haksızlıklar yaşadığın zaman.. kısaca dünyanın en zengin insanıyken iyi olmak kolaydır. yiyorsa jokerin yaşadıklarını yaşadığı zaman da iyi olarak kalsın.. yeri geldiğinde batman bile yalan söyleyebilir ve kötülük yapabilir. Joker sadece herkesten bir adım öndedir. ve ayrıca zekası yeterli benim için. 🃏
Of, bu ikili arasında seçim yapmak gerçekten zor! 🦇🃏 Batman’in adalet tutkusu ve dahiyane zekası hayranlık uyandırıyor ama Joker’in kaos yaratma yeteneği ve çılgın karizması karşısında büyülenmemek elde değil. 😏 Özellikle Heath Ledger’ın performansı efsane bir boyut kazandırdı Joker’e. Sanırım benim için *Joker* bir adım önde. Çünkü bazen kaos, düzenin içinde bir anlam yaratır. 😜