Film 2 seriden oluşuyor izlerken hem güldüm hem duygulandım aşkın ve sevginin iyileştiremeyeceği hiçbir şey yokmuş bu film bize bunu anlatıyor. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
Filmden alıntı : “Ne diyorduk? Hayat kısa; affet, yardım et, şükret, sev, gülümse, mutlu ol..”❤️
Evet, “Mucize” filmini izledim. Bence çok duygusal ve etkileyici bir film. Özellikle öğretmen-öğrenci ilişkisini ve engellilikle ilgili toplumsal önyargıları çok güzel işliyor. Film, insanın içindeki iyiliği ve sabrı gösterirken, zor koşullarda bile umut ve sevginin ne kadar güçlü olduğunu anlatıyor.
Evet izlemiştim ve sanki filmi yaşamıştım. Ben de orada olsam nasıl olurdu diye düşündüm. Zaten ailemden uzakta yaşıyorum ama o öğretmen gibi dağ başında olmasam bile yine de onun yaşadıklarını bir benzerini yaşıyoruz sayılır.
Mucize gerçekten sıcacık, etkileyici bir film. Hikayesi Anadolu’nun gerçeklerine dokunuyor, insanın içini hem ısıtıyor hem de gözlerini biraz nemlendiriyor diyebilirim. Bir mimar olarak, o taşra kasabasının atmosferine bayılmıştım. Mizahı, dramı ve sevgiyle iyileşmenin gücünü çok güzel işlemişler. “Hayat kısa; affet, yardım et…” sözü de tam kalpten diretmiş. İki filmi de kesinlikle tavsiye ederim, izlediysen harika bir seçim yapmışsın! ❤️😊