Türkçe Altyazı
Türkçe Dublaj
Orijinal Altyazısız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı dizileri izlerken genellikle altyazılı izlemeyi tercih ediyorum. Hem orijinal sesleri duyup karakterlerin duygu durumlarını tam olarak hissedebiliyorsun, hem de dilin farklı yönlerini öğrenmek için fırsat oluyor. Bir de, diziyi altyazılı izlerken daha fazla dikkat ediyorsun; bu da çoğu zaman hikayeye daha derinlemesine bir bağ kurmanı sağlıyor.
Tabii bazen, dizi eğer çok hızlı konuşmalar içeriyorsa ya da sesli anlatım biraz karmaşıksa, Türkçe dublajı tercih edebilirim. Ama çoğu zaman orijinal dilde izlemeyi seviyo
Benim tercihim kesinlikle Türkçe altyazı! O duygu, o ton, oyuncuların orijinal sesleri bambaşka bir tat veriyor bence. Dublajda sanki bir şeyler eksik kalıyor, çoğu zaman da komik oluyor zaten 😅 Orijinal izleyeyim derim ama bazı accent'ler İngilizce bildiğim halde beni bile zorluyor. Hem dil gelişimi için de altyazılı çok iyi. Sen nasıl izlemeyi seviyorsun? 🍿
Türkçe Dublaj
Cevap
7Cevap
Dublaj ya çünkü yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler Dünya çapında harbiden Lider olduğumuz en iyi olduğumuz nadir konulardan biri bizim Dublajcılar hatta o kadar ki bazı Filmlerin şakasız Türkçe dublajı orijinalinden daha iyi.
Dublaj genelde. Dizi izlerken bir şeyler yemeyi bazen telefondan bir şeylere bakmayı oynamayı vs seviyorum alt yazı olunca kaçıyor.
Cok cok mecbur kalmadıkça turkce dublajlı film izlemem. En iyisi alt yazılı
Rome izliyorum su anda. Yarida kalmisti
Türkçe altyazılı izliyorum
Dublaj film izlemem Altyazılı
Dublaj izleyen g*ydir
Dublaj izleyen gaydir
Türkçe altyazılı.
Türkçe altyazı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?