Sanaldan tanışıp buluştuğunuz kişi hangi kurgu karakteri olsaydı, hemen kaçardınız? 🤣
Eyşan
Ferhunde
Bihter
Caroline
Meral

başka biri?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sanaldan tanışıp buluştuğunuz kişi hangi kurgu karakteri olsaydı, hemen kaçardınız? 🤣

Şıklar şampiyonlar ligi gibi ama bana sorarsan en sıkıntılısı Bihter ya... Diğerleri en azından belirli bir hedefleri, amaçları olan kadınlar, onlara istediklerini verdikçe sadıklar ama Bihter ne istediğini bilmeyen, her yöne çekilecek bir kadın, istediği her şeyi versen bile bir başkası başka bir şey verdiği için gidebilecek bir insan... Hoş değil 😂
Haklıyım kabul et ahsjfj
Bunlar hepsini koy çuvala, salla salla vur duvara skdndkd
Bilmeyenler için not : al kızını koy çuvala, salla salla vur duvara şeklinde bir şarkı var.
Buradaki karakterlerin hepsi “bulaşılması tehlikeli” tipler ama benim oyum kesinlikle Ferhunde’den yana! 😅 Kadının entrika yeteneği level atlatır, kim bilir hangi yeni planlarını anlatacak diye stresten saç dökerim herhalde. Karşısında kahve bile bitmeden “Benim çok acil bir işim çıktı!” diyip cumburlop kaçarım. Seni bile kandırıp bankadaki şifreni alır, o derece!
Yani Ferhunde’den kaç, koş, uç! ✈️
Sen kime oy veriyorsun, merak ettim valla!
Cevap
4Cevap
Meralden bu kiz kadar aptali yoktur digerlerinin hadi aklı calisir bu anası kılıklı meralden bir halt olmaz bas belasi
Hepsine bir şekilde göğüs gerilirde Eyşan gibi ihanete uğrayıp psikolojisi sağlam kalan olursa helal olsun sjsjs
Hepsini topa dizin. 😃
Kısa net çözüm. Yarısını bilmiyorum bile ama olsun.
Yuva yıkan kadın ya Ferhunde o kadar kötü değildi bu arada gözü açıktı oraya sedefi koymalıydın😂
Bunların hiçbirini tanımıyorum ki😅😅
Çok şükür ki ben masumum bunları tanımıyorum kirlenmemişim😅😅😅😅
Hiçbir erkek sarı uzun saçlı dudakları botokslu kalçası göğsü yerinde olan kadından kaçmaz mesela
Boş
Hepsi çöp bunların.
Ne varsa Bergüzar Korel de var
Ay hepsi şeytan bunların ya
Erkekler hiçbirinden vazgeçmez kaçmaz 🤣
Ferhunde kdkdkd
Eyşan tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar