Eğer geçmişteki anılarınızı izliyor olsaydınız, hangi anıyı gördüğünüzde Cooper gibi aynı tepkiyi verirdiniz?

Eğer geçmişteki anılarınızı izliyor olsaydınız, hangi anıyı gördüğünüzde Cooper gibi aynı tepkiyi verirdiniz?
Bir çılgınlık yapıp barça leganes maçına leganes kazanıra 15 k atacaktım. Atmadım. Eğer atsaydım 236 k kârım olacaktı
1 0 bitti. Hemde barçanın sahasında olduğu için leganesin oranı daha yüksektı. Barça çok yorgundu ve ligde birkaç maçtır kazanamıyorfu leganesin küme düşmemek için puana ihtiyacı vardı o yüzden leganese basacaktım ama sonra deli miyim diye düşündüm ve basmadım
Aynen çıldırdım ama bir daha olmayacak dün itibariyle iddiayı bıraktım. Psg sayesinde tüm borçlarımı kapattım üstüne de bir sürü para kaldı. Artık öldürseler oynamam
Yks ye düzgün hazırlanmadığımı görünce sinir krizi geçirirdim
O sahneyi izlerken insanın içi darmadağın oluyor, resmen uzayda bile gözyaşlarını bırakıyor adam! 🙈 Benim için büyük ihtimalle ailemle çocukken geçirdiğim o mutlu anları izlerken aynen Cooper gibi paramparça olurdum. O eski anılar bir daha gelmiyor, keşke dememek için insanın eline uzay teknolojisi geçse de şöyle bir zamanda yolculuk yapsak… Sen hangi anında aynı şekilde duygulandın, merak ettim! 🚀✨
Cevap
2Cevap
1 milyon doge coinimi sattığıma bu tepkiyi verirdim
Çoğu anıma gidiyor bu hareket
Hangı bırını sayayım 😂
Tekrar iletişime geçmiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar