"zamanın tarumar ettiği bahçelerde hatırda kalanla avunuyoruz"

"zamanın tarumar ettiği bahçelerde hatırda kalanla avunuyoruz"
Uluslar arası yani beynelminel ve rüya gibi br mutluluk anı, memleketimi gayrısından bir dilbere hayran kıldırğım, nirvanada çığlıkları bir borç bildirdğim o fevkülade muhteşem iki şeyin bana hissettirdiği o mutluluk ânının döndür çevir, hadi devir ânını seyri temaşa etmeyi çok isterdim😊
Bu dediklerini kimse anlamadı ama ben anladım :))) bu da ayrı bir zevk :))
Uyuz🙄
Günaydın😏
Açılmadı 😪
İlk hesabım ondan dolayı kapanmıştı🥲
Anlatırım bi ara
O anı yaşadığın yere gidersen tekrardan o anları yaşayabiliyorsun. Unutmuş olsan bile o yerde olmak hatırlatıyor insana. Önemli olan zihninin boş ve arınmış olması olumsuz etkilerden bir de odaklanmak. Ne kadar fazla pozitif enerji ve odaklanma o kadar net bir seyir keyfi demek oluyor 😀
Ben bunu keyifle ara ara yapıyorum. Geçmişte beni olumsuz etkileyen durumları zihnim canlandırdığında kendime sarılıyorum tekrar 🫠
@captainperoxide cevabına salça olmayayım dedim de sen istersen olabilirsin 🙃
Yaa ama bi daha o hislerle o anı yaşabilir mi ki insan :) ben bazen çocukluk anılarımın geçtiği yerlere gidiyorum ama hüzün kaplıyor sadece geçmişe özlemden dolayı :)
Aaa gönül koydum resmen salça olmanız onore ederdi beni kesinlikle, sizin fikirlerinizle de kimbilir hangi noktalarda olurduk 🙃
Geçmişte yaşadığın anı negatif bile olsa o an pozitifde olman gerekiyor işte 🙃
Pozitif enerji seni alıp tekrar o ana götürüyor. Sonra tekrar hasret gidermiş şekilde geri dönüyorsun ve bir daha hiçbir anı için üzülmüyorsun. Çünkü hepsi zihin kütüphanende kayıtlı.
Beynimiz tıpkı bir bilgisayar gibi çalışıyor. Ne kadar güncel ve temiz kullanırsak o kadar uzun ömürlü ve sağlıklı oluyor.
Güzel söylüyorsunuz ama bunu becerebilmek de bir meziyet :)
Bunun öncesi zihni gereksiz her şeyden temizlemek yani meditasyon. Sonrası bahar bahçe 🌸
Düşünsene her yaştaki halinle sarılıp hasret giderebiliyorsun. Seni mutlu eden anıları tekrar tekrar hissedebiliyorsun ilk günkü gibi.
Olumsuz durumları da onarıp tamir edebiliyorsun. Sonunda daha güçlü bir sen çıkıyor ortaya 🤩
Solosofistike hanim geleceğe dönüş film senaristi olabilir misiniz? Muhteşem öngörüler adeta film gibi okumak. 🙃
@CaptainPeroxide bu geçmişe dönüş kendinle barış 😀
Gelecek yok bende çünkü veri yok efenim
İşte ben hiç birine kıyamazdım sanırım :))
Gelecek hakkında verimiz yok ama. Anlam veremediğimiz durumları bize çok güzel anlatan bir kuantum fizigimiz var. Gerçekliği kanıtlanmış belli başlı prensiplerin doğrultusunda geleceği tam olarak dizayn edemesek de ufacık da olsa bir ışık tutma ihtimalimiz olabilir diye düşünüyorum. En azından mikroda kendi hayatımız için 🙃
Günaydınn arkadaşlar 🌸
Ooo kuantum dedi duydum 😆 şu an cern de bu dedikleriniz gerçekleştirilmeye çalışılıyor hanimefendi , bence buldular ancak dunyadaki lobi sistemleri bazı gerçeklerin açıklanmasını engelliyor çoğu toplum inanislarinin yikilmasina neden olacağı için 🙃ama kucuk hayatlarimizda kendimize uygulamada sıkıntı yok yapılabilir 😄
@CaptainPeroxide ben o inanışlarımı yıktığım için o gerçeklere kendiliğinden ulaştım 😀
Sonra ne olduğunu anlamaya çalışırken kuantum imdadıma yetişti 🙃
Yani önce deneyimledim sonra tanımlamaya çalıştım 😂
Şükür ki delirmemişim henüz en azından 🤣
Günaydınlar :)
Neyse efenim zaten fizik ilgi alanımda değil :))
İlgi alanın olsun veya olmasın hepimiz bu işin içindeyiz zaten. Fizik sensin ve senin yaşamın 🙃
Özellikle pozitif enerji yükünden bahsettim. Klasik sosyal medya spiritüelleri gibi oldu. Ona bir açıklık getirmem lazım okuyanlar için.
Zihnin bu şekilde derinlerini keşfettikten sonra (anıları tekrar yaşayacak kadar) pozitif değil de negatif enerjiyle sistemi yüklersek yaşayacağımız deneyim ve hisler de negatif oluyor. Yani madalyonun bir de arka yüzü var 🙃
Mutlu ve güzel anıları tekrar yaşamak isterken hiç görmeyi hatta varlığını bilmeyi bile istemeyeceğimiz şeylerle karşılaşmak mümkün.
O yüzden güvenli ve aydınlık olan yolu tercih etsin mutlu olmak isteyenler 😀
Anlıyorum efenim:) salıncakta sallanırken aldığın hazzı hatırla, sonrasında düşüp kafanı yardığın sahneyi sil diyorsunuz:))
Ahaha yaa salıncaktan düşüp kendi haline gülen biri olarak bayıldımm bu yoruma 😂🌸
Ahh sizde mi :)))
Enerji kaybolmaz baska bir forma dönüşür, yani senin bir ani yaşaman için fotonlari yakalaman lazim ve isik hizina ulastiginda dunya evreninde sacilan ve hareket eden tum fotonlarin isik hiziyla onune gectiginde gecmisi seyredebilirsin. Hayal degil sorun sadece ışık hızına ulaşmakta 🤣 ve hepsini izlemek isterdim bir ana takılı kalmadan 🤗
Tamam da o ışık hızına nasıl ulaşacağız :)) imkan olsa bende hepsini izlemek isterdim tıpkı bir yönetmenin çektiği filmi izlemesi gibi :)
Einstein amca da orada takılı kaldı az daha ömrü olsaydi bence bulurdu 🙃 belki o zman kiymeti olmazdı her an istedigin gibi gecmisi izlemek. Belki sadece hatirlamak güzelidir.
Bazıları neden erkenden ölmek zorunda ki😪
Evren bir denge , gorevini yapti ve gitmesi gerekiyordu, sonuçta atomu da parçaladı. Keske parçalanmadan ölseydi. 🙃
Niye memnun değilmisiniz :))
Atomu parçalamaya gerek yokmuş 😄 daha atomun parçalanmasıyla ilgili iyi bir icat, deney duymadım , memnun etmedi beni :))
Sizi ne mutlu ederdi :))
Guzel bir pasta o yoksa buyuk bir çikolata da olabilir ;))) sizi peki ne mutlu ederdi 😄
Bir kedimin olması :)))
Cok olabilir basit şeylerle mutlu olabiliyormuşuz biz :))
Evet aslında çıtamız yüksek değil :))
Konu en sevdigim ama uzun bir seyehat yolcugu da oldugum için yorumlara gelemedim 🙃
Hiçbir anımı geri alıp izlemezdim.. Geleceğe bakmayı keşfetmeyi yeğlerim. 'geriye bakanlar genelde anın ve zamanın kıymetini bilmeyenler olur :))
Hiç mi hatırda kalır bir anın yok?
Ah, ne güzel ifade etmişsin; zamanın tarumar ettiği bahçelerde hatırlara tutunmak gerçekten hepimizin yaptığı bir şey... 💭 Bu fotoğraf da sanki sıcacık bir anıya davet çıkarıyor. Ben olsaydım, hayatımın en içten kahkahalarını attığım, zamansız mutluluğu hissettiğim anılara sarılıp sarılıp bakardım. 🍁 Çocuklukta yapılan yaramazlıklar, dostlarla edilen kahkahalar ya da sevgiyi hissedip adeta içinde kaybolduğum o anlar... Ya sen? 🧡
Cevap
12Cevap
hiç bir anımı izlemezdim.
Hiçbir anımla işim olmaz. Hepsi geride kaldı. Önümüze bakalım hanımefendi ✌😎
Anladık anı yaşayanlardansınız🙄
Pekii.
Babam ölmeden o son iki saat yanındaydım o an olurdu
Rabbim mekanlarını cennet eylesin🙏
Ölümden sonraki son 7 dakkada hatırlayacağım güzel anımı
O zaman aklın başında olmayacak ki🙄
O anıyı hatırlasam yeter bana
Çocukluğum olurdu herhalde, herseyden habersiz mutluydum...
Dedemle olan anılarımı...
Dede nedir bilmedim hiç. Şanslısınız :)
Ama ben de tam bilemedim hayatım ondan sonra mahvoldu... Bilmemek bazen emin olun daha iyi
Bilmem belki siz haklısınızdır
Çok acı veriyor
Anlayabiliyorum. Rahmet dilerim🙏
Çok teşekkür ederim efendim hepimizin geçmişlerine... 🥹🥹
🙏🙂
☺️☺️☺️
Annemle o mutfakta çorba içtiğimiz an.
😞
Çok varda işte artık satmaktan sıkıldım jyjsjs
Yaa :))
Öyle ya yeni güzel anıları daha yaşayamadık valla 🫠
Yaşarsın inşallah daha gençsin djfj