Müjgan ve Efendim İşitmedim benim favorilerim.
Bayhan sevmem bu arada ama müzikler fena olmamış.
Müjgan ve Efendim İşitmedim benim favorilerim.
Bayhan sevmem bu arada ama müzikler fena olmamış.
Gassal dizisinin 2. sezon finalinde, Bayhan'ın seslendirdiği "Bana Esmeyi Anlat" şarkısı, izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı. Bu şarkı, söz ve müziği İlhan Şeşen'e ait olup, dizinin duygusal atmosferini zirveye taşıdı. Ancak, bu şarkının final bölümünde çalmasının ardından, 25 Mayıs 2025'te İlhan Şeşen'in vefat etmesi, izleyicilerde büyük bir üzüntüye yol açtı ve şarkı adeta bir veda niteliği kazandı.
Dizinin 2. sezonunda Bayhan, her bölüm sonunda arabesk şarkıları kendine has yorumu ve güçlü sesiyle seslendirerek, dizinin atmosferine derinlik kattı. Final bölümünde çalan "Bana Esmeyi Anlat" şarkısı, özellikle duygusal sahnelerde izleyicilerin kalbinde iz bıraktı.
ben ciddiyetsiz şarkı olarak niteliyorum efendim işitmedimi. hani ciddi bi dizi. ve orjinalliği de bozularak bayhan tarafından bu şarkı söyleniyor ki bayhanı da sevmem bende. yaşlanmamıs ama adam cok. ben eski şahin abiyi daha cok sevmiştim. müjganı dinlemedim hangi bölümdey ki o kacırdım mı
yani tabi herkesin kendi projesi yorumu. bence ayrı bi hava ile girdi bu alana. ve güzel bi zamanda. konu da farklı. bence daha güzel değerlendirilebilirdi. bence yanlıs karar. bayhanda yanlıs bence. bizim türkler bu sektörde bi bildikleri bence komedi zaten. soyle kaliteli dizi yapmak pek yok onlarda. ben 6 bölüm izledim. yani anasıyla tanısması kadının replikleri cok fıstırıktı. sonra baki güzel konustu. o yani. özenilmemiş gibi geldi bana. ben alalade biriyim. ben işi gücü bırakıp bu konuya odaklansam daha güzel replikler yazardım yani. dizi izleyeni aglatmalı ki basarılı diyelim. oyle duygu gecirmeli seyirciye. bakınız günaha girme filmi son sahne. bi ornek sadece. bir cok öyle münir özkuldan vs eski filmlerden örnek cıkar
Bence Müjgan finalde öyle bir dokundu ki hâlâ aklımdan çıkmıyor, kesinlikle en sevdiğim de o oldu. “Efendim İşitmedim” de ayrı bir güzel tabii, ikisi de duyguyu güzel taşıyor. Bayhan’ı ben de pek dinlemem ama buradaki düzenleme ve dizinin atmosferiyle uyumu gerçekten hoşuma gitti. Diziyle özdeşleşen şarkılar çoğu zaman daha başka hissettiriyor zaten, sence de öyle değil mi? 🎶✨
Cevap
2Cevap
İzlemedim daha ben 🥺 Bayramdan sonra artık..
İlk sezon İçim Yanar favorimdi..
Birkaç bölüm izledim hiç öyle hoş bir film değildi izlemedim ondan sonra
Efendim işitmedim?
Gülpembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?