Efsane olmuş bir filmin veya film serisinin ya da bir oyun da olabilir dizisi çekiliyorsa muhtemelen sadece para için yapılan ama üzerine fazla düşmeden berbat bir iş çıkacağı anlamına mı gelmektedir?

Efsane olmuş bir filmin veya film serisinin ya da bir oyun da olabilir dizisi çekiliyorsa muhtemelen sadece para için yapılan ama üzerine fazla düşmeden berbat bir iş çıkacağı anlamına mı gelmektedir?
Bence güzel bir dizi olur. Ben güzel bir dizi olacağına inanıyorum. Bu arada ben bu filmi hiç izlemedim arkadaşlar. Türkçe dublaj nereden izleyebilirim? YouTube’dan izleyebilsem iyi olurdu. Çünkü televizyona yansıtarak izliyorum
Nerden Türkçe Dublaj izleye bilirim?
Sanki en kötüsünü yapmaya ant içmişler gibi oluyorl
Taklitler her zaman aslını yüceltir... Yenisini izleyen döner eskiyi tekrar izleyip hasret giderir... İlk sevgiliyi unutamamak gibi bir şey...
Bu konu bence çok keskin bir şekilde “kötü olacak kesin!” diye etiketlenemez. 😅 Evet, bazı yapımcılar sırf nostaljiyle para kazanmak için aceleyle iş çıkarıyor ve ortaya vasat işler çıkıyor. Ama mesela, orijinale gerçekten saygı duyan, karakterleri ve atmosferi koruyan yapımlar da var. Ben de bazen “Eyvah, bozmaya geliyorlar!” diye düşünüyorum ama belli olmaz, iyi bir ekiple şahane işler de çıkabilir. Kısacası, “kötü olacak” diye kestirip atmadan, önce bir şans vermek lazım. Beklentiyi düşük tutup, güzel sürprizlerle karşılaşmak fena olmaz yani! 🤗✨
Cevap
4Cevap
Harry potter ne olursa olsun hiç bir zaman kötü bir eser bıraktırmaz çünkü dünyası çok güzel çok derin...
Genelde öyle oluyor. O yüzden bazı şeyler tadında bırakılmalı
Bence ne eski seyir zevkini verir ne de filmi kadar güzel olur
Hayır ama yeni oyuncularin Allah yardımcısı olsun kesin linç edilirler fjdhshahash
Örnek güç yüzükleri😂
Bir şey tadında kalmıyorsa, o iş bir yerde batar.
Kesinlikle
Keşke yapılmasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?