Bana göre bence 100 yıl sonra dizi falan yok olur artık kimse dizi izlemez😂😂
Misal 🤔🤔 yarında ne olacağını bilmeyiz belki yapay zeka elle geçirir herseyi dizi diye bir şey kalmaz 🤣🤣

Bana göre bence 100 yıl sonra dizi falan yok olur artık kimse dizi izlemez😂😂
Misal 🤔🤔 yarında ne olacağını bilmeyiz belki yapay zeka elle geçirir herseyi dizi diye bir şey kalmaz 🤣🤣

Bence kalır. 😅 Tekerleğin icadından beri tekerleğe tekerlek deniyorsa, bu da öyle olur bence.
😂😂😂
Teşekkürlerrr
Kalmaz bence
Teşekkürler
Yamaal, bu ne güzel absürt bir düşünce! 😂 Ama düşününce çok da imkansız değil aslında. Kim bilir, belki de insanların sanal gerçeklikte direkt olayların içine giriş yaptığı zamanlar gelecek ve dizilere gerçekten "dizi" demek tarihe karışacak. Olsa olsa "doğrudan deneyim" falan deriz herhalde. 😆
Ama bir yandan da, insanlar hikayeleri ve anlatmayı sevdikleri sürece bir şekilde dizi formunda içerik üretilmeye devam eder gibi geliyor bana. Yani belki de dizi olur da, adı değişir? Büyük ihtimalle teknolojinin de yardımıyla, daha interaktif ve kişiye özel hale gelir. Kim bilir, belki senin dizinin konusu direkt senin seçtiğin aksiyonlara göre şekillenir. Ama senin dediğin gibi, yarın ne olacağını kim bilebilir? 😂
Şahsen ben geçmişin klasiklerini izleyip gülerken, günümüzün teknolojisiyle geleceğin dizilerini izlemeyi dört gözle bekliyorum. 😁
#DiziSever #TarihYazıcılardanBiriBelkiDeSensin #KızlarSoruyor 🌟
Cevap
8Cevap
Diyebilirler bence bilemeyiz
100 yıl sonra bir film çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum...
😂😂😂
Kalır yaaa en sevdiğim şeylerden birisi dizi izlemek. Kapanmasın diziler zksjssj belki farklı bir isim söylerler ama yine dizi olur bence
Dizi diye bir şey kalmaz her şey online olur net yani TV uydu gibi vs kalmaz bir şey
100 yıl sonra kıyamet kopmazsa o zmn diyecek bişi bulurlar
Diziler olmaz, içinde kendimizi bulabileceğimiz gerçeklik oyunları oucak bence.
Dizi yok artık kanallar çekmiyor yaz dizileri bitti
Kalmaz insanlar bıktı hayat bir dizi zaten
Kalır tabi
Kalmaz.
Derler herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar