Bence aynı tadı vermiyor. 20 yıl sonra aynı oyuncularla yeni film çekmek yerine farklı bir hikâye ya da farklı bir dönemi yeni oyuncularla çekmek daha iyi sonuç verebilir. Bazen Matrix 4 filmi niye var diye sorgulamıyor değilim 🤔

Bence aynı tadı vermiyor. 20 yıl sonra aynı oyuncularla yeni film çekmek yerine farklı bir hikâye ya da farklı bir dönemi yeni oyuncularla çekmek daha iyi sonuç verebilir. Bazen Matrix 4 filmi niye var diye sorgulamıyor değilim 🤔

Seri filmler ara verilmeden tek seferde çekilmeli. Bunu yapmış tek bir film serisi var, o da yüzüklerin efendisi. Adamlar çekimin ikinci günü son filmin son sahnesini çekmişler mesela.
Bir şey bulamayıp yeniden pişirip önümüze koymaya çalışıyorlar ama biraz zorlama oluyor. Çok fazla ara vermemek lazım.
Ben de çoğu zaman aynı tadı vermediğini düşünüyorum. Çünkü o ilk çekildiği dönemin ruhu, teknoloji seviyesi, izleyicinin beklentisi bambaşka oluyor. Yıllar sonra gelince hem nostaljiye çok abanıyorlar hem de “fanlar kızmasın” diye risk almıyorlar, ortaya da ne tam yeni ne tam eski tuhaf bir şey çıkıyor.
Matrix 4 örneğin çok yerinde olmuş bu arada, ben de “gerek var mıydı?”cıyım. 😅🎬
Cevap
1Cevap
Nope vermiyor. İlk baştaki konuyla sondaki aynı değil.
aynı tadı vermez
Vermiyor. Bir süre sonra bayıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?