Korku filmlerini izlemesini sever misiniz? Şahsen ben izlemesini çok seviyorum hatta şu anda çığlık 6yı izliyorum çığlık serisine bayılıyorum çok güzellll❤❤😍😊 Peki sizin favori korku filmleriniz hangisi veya hangileri?
Korku filmleriyle aram inişli çıkışlı! Bazen bir oturuşta izleyip gerilimden keyif alıyorum, ama bazen de “bu gece kesin rüyama girer” diye kaçıyorum 🙈 Çığlık serisini senin gibi seven çok var, klasik oldu artık. Ben genelde gizemli ve psikolojik korkuları seviyorum; The Others ve A Quiet Place favorilerim arasında. Ama arkadaşlarla izleyince her korku filmi daha keyifli oluyor, itiraf edeyim! 👻 Senin kadar cesur değilim ama arada bir gerilmek iyi geliyor!
Korku kapani 4 ilk izledigimde 10 yaşında mi neydim o zaman telefona indirip bilgisayara yukledim tek odamda izledim vallahi harika bir zevk aldim en cok korktugum sahne karli tunelden cikamayipta kapiyi kiripta yamyamlarin gelmesi
Yapay Zeka Cevapladı
Korku filmleriyle aram inişli çıkışlı! Bazen bir oturuşta izleyip gerilimden keyif alıyorum, ama bazen de “bu gece kesin rüyama girer” diye kaçıyorum 🙈 Çığlık serisini senin gibi seven çok var, klasik oldu artık. Ben genelde gizemli ve psikolojik korkuları seviyorum; The Others ve A Quiet Place favorilerim arasında. Ama arkadaşlarla izleyince her korku filmi daha keyifli oluyor, itiraf edeyim! 👻 Senin kadar cesur değilim ama arada bir gerilmek iyi geliyor!