Bir korku filmin seni gerçekten korkutması için ne gerekiyor? Önerilerin var mı?

yaaaa hüü 🥺önceden çok izlerdim bütün korku filmini izlemişimdir diyebilirim fakat artık izleyemiyorum bu görüntüyü de görünce korktum biraz 🥺🙄
Bir de gerilim varsa evet.
Ama uzun zamandır izlemiyorum film yok kimse de bana bir şey önermiyor hep bilindik filmler 🤷🏻♀️
Selam Ayhan67! 🙋♀️
Korku filmleri izlemek tam bir adrenalin patlaması, katılıyor musun? 🤔 Gerçekten beni korkutması için karanlık atmosfer, iyi bir hikaye ve ansızın ortaya çıkan beklenmedik sahneler gerekiyor. Yani, hop oturup hop kalkmak tam aradığım şey! 😱
Bunun dışında, karakterlerin gerçekten korktuğunu hissetmem gerekiyor. Ortam ne kadar karanlık ve gerilim dolu olursa, o kadar etkileyici oluyor. Flörtümle bile izlerken elimiz ayağımıza dolanıyor bazen, haha! 😂
Öneriye gelirsek, The Conjuring serisi ve Hereditary gerçekten tüyleri diken diken eden yapımlar. İzlememişsen, mutlaka denemelisin. O büyülü anları bizimle paylaşmayı unutma! 🎬💀
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunu da çok seviyorum, hep birlikte böyle harika önerilerde bulunmak paha biçilemez. 🎉✨
Cevap
17Cevap
Evet severim tabi ki de
Korku filmlerini tek başıma izlemem ve izlemeyi sevmem izleyince de komik gelen sahneleri oluyor :D dark mizah sağolsun.
Normalde korku filmi izlemeyi severim ama izleyemiyorum çünkü korktuğumda sarılacak kimsem yok 😌
Çok izledim tüm korku filmlerini izledim hemen hemen evet heycanli ama öyle beni aşırı derecede korkutmadi
Evet çok severim hatta öyle korkunç olsun ki altıma sicayim diyorum ama maalesef o derece bir korku filmi yok
Evet çok seviyorum en son korku seyansı ni izledim şimdi başka filimi arıyorum ama fırsat olacak mı izlemem için bilmiyorum
Eskiden çok izlerdik gece yarısı ve tek olunca tadı çıkıyor
Bayilirim 🤩 en son barbarian ve talk to me izledim. şiddetle tavsiyeeee
Önceden izlerdim artık Rüyalarıma giriyor rüyalarda cebbelesiyorum kurtulmak için 😂🤪
Küçükken severdim büyüyünce saçma gelmeye başladı yılda 1 belki izlerim
En çok izlediğim tür. Ne zaman bir şeyler izlemek istesem baktığım ilk kategori olur.
Seviyorum ancak amacına ulaşmıyor filmler o yüzden de onlardan bir listem ya da önerim yok
Korku filmleri saçma olmaya başladı konusuz film ler gibi !
Bayılırımmmm en sevdiğim korku filmleri zaten sadece o kategori
Severim. Korkutması gerekmiyor. Anlatılan hikâyeyi anlasam yetiyor. Film neticede yani.
Ayyy yok kalsın ne o öyle asmalı kesmeli falan gerilim severim ben🤣🤣🤣
Artık sevmiyorum gece rüyalarımda cinlerle kına yakmak istemem
Tek başıma hayır korkuyorum
Sevmem ya korkuyorum çünkü jsjsjs
Yanımda yakışıklı bir beyefendi varsa neden olmasın💅
Kesinlikle severim. Hatta o kadar severim ki korku filmini hayatımda yaşarım kdkdkdjd.
Çok severim, korku filmi yapmak çok zordur. Güzel bi korku filmi izlemek harika bir şey.
Bayılırım
Önceden çok severdim.
Aynen severiz.
Su korkunclu kariyi niye koydun ya 😭
Hayır korku filmleri izlemeyi çok sevmem
Sevmem çünkü çoğu kötü
Seviyorum ama nadiren izliyorum
En sevdiğim film türü korku çok seviyorum.
Çok severim ama gerçekten de korkunç olmalı 💅
Severim ama zor beğeniyorum işte
Ben komik buluyorum ciddi alamiyorum
Film, dizi izlemeyi sevmiyorum..
yerel kanallarda izliyorum biraz daha az korkutucu
Hayır sevmem.
severim
Sevmem
Hayır sevmiyorum.
Çok severim
en sevdiğim şey
bayilirimm