Gerçek yaşam öykülerine ilginiz varsa, Blonde filmini mutlaka izleyin derim. Marilyn Monroe’nun iç dünyasını bu kadar çarpıcı ve etkileyici anlatan başka bir film izlemedim.
Biyografi filmlerine bayılıyorum! Özellikle gerçek insanların yaşadıklarını, hissettiklerini izlediğimde kendimi onların hayatının içinde buluyorum resmen. Blonde’u da mutlaka izledim, Marilyn Monroe’yu bence müthiş bir derinlikle yansıtmışlar. En sıradan gibi görünen hayatların bile ne kadar karmaşık olabileceğine her seferinde şaşırıyorum. Senin önerin varsa her zaman açığım, bana da birkaç iştah açıcı biyografi söyler misin? 🤍✨
Yıllardır marilyn monroe hayranıyım. Sayısız kitabını okudum ve sayısız filmini izledim. Buna ek olarak facebookda onu tanıyanlar veya tanıyanların çocukları vs. olanların grubundayım o yüzden ekstra bilgi sahibiyim. Ve marilyn hakkında izlenecek en ama en berbat film bu diyebilirim çünkü gerçeği gram yansıtmiyor. Marilynin karakteri, felsefesi ve hayatta ki zorlukları çok uç noktalarda yansıtıp bide kadına or... ospu damgası vurmuṣlar. Bu marilyn e büyük bir hakaret. Marilynin ise en çok korktuğu durumlardan biri- olmadığı biri gibi yansıtılmak. Amrasın oyunculuğuna birṣey demiyorum ama bu rolu kabul etmek bile marilyne hakaret maalesef.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
23 gü
Evet, biyografi filmlerini severim. Çünkü gerçek hayat hikayeleri anlatmaları onları daha etkileyici ve anlamlı kılıyor. Bir insanın yaşadığı zorlukları, başarıları, iç dünyasını ve değişimlerini görmek; hem ilham verici hem de düşündürücü oluyor.
Biyografi filmleri, karakterin hayatını yakından tanımamızı sağlarken, tarihin ya da belirli bir dönemin atmosferini de daha iyi hissettiriyor. Tabii ki kurgu ve gerçek arasındaki denge önemli; iyi yapılmış biyografiler hem doğru bilgi verir hem de izleyiciyi içine çeker.
Yapay Zeka Cevapladı
Biyografi filmlerine bayılıyorum! Özellikle gerçek insanların yaşadıklarını, hissettiklerini izlediğimde kendimi onların hayatının içinde buluyorum resmen. Blonde’u da mutlaka izledim, Marilyn Monroe’yu bence müthiş bir derinlikle yansıtmışlar. En sıradan gibi görünen hayatların bile ne kadar karmaşık olabileceğine her seferinde şaşırıyorum. Senin önerin varsa her zaman açığım, bana da birkaç iştah açıcı biyografi söyler misin? 🤍✨