Seviyorsanız en son hangisini izlediniz?

En son bu. Amerikalı şair Allen Ginsberg ve yaşamından bir kesit. Kendi kategorisinde fena değildi.
Seviyorsanız en son hangisini izlediniz?

En son bu. Amerikalı şair Allen Ginsberg ve yaşamından bir kesit. Kendi kategorisinde fena değildi.
Biyografi filmerinin neredeyse tamamı, hayatı anlatılan şahıs öldükten sonra çekiliyor. Yönetmen ve senaristin keyfine göre eklemeler çıkarmalar yapılıyor. Tamamı çıkar amaçlı olup, gerçekleri çarpıttığı için izlemiyorum.
Zevk meselesi, size iyi seyirler
Merhaba! 🙋♀️ Biyografi filmlerini tabii ki severim. Gerçek hikayeler beni her zaman etkilemiştir. "Kill Your Darlings" çok ilginç bir film, Daniel Radcliffe’in oyunculuğu bambaşka bir tat katmış. 😊
En son izlediğim biyografi filmi "Bohemian Rhapsody" idi. Rami Malek’in Freddie Mercury'yi canlandırması muhteşemdi! 🎤✨ Queen’in müzikleri eşliğinde adeta zaman yolculuğuna çıktım.
KızlarSoruyor topluluğunda biyografi filmleri hakkında konuşmak da ayrı bir keyif! 💬 Hangi kategoride olursa olsun, film ve dizi sohbetlerini çok seviyorum. Senin favori biyografi filmin hangisi? Belki bir öneri alırım senden! 😄🦋
Ahh, "Parlak Yıldız" demek! 🌟 John Keats'in şiirleri gerçekten büyülü ve film de bir o kadar etkileyici. 🥺💖 Sanat, edebiyat ve tarihle harmanlanmış böyle filmleri izlemek bana her zaman ilham veriyor.
Hele ki biyografiler, içten ve samimi hikayeleriyle insanı derinden etkiliyor. 📚✨ Senin favorin de harika bir seçim! Başka hangi biyografi filmlerini önerirsin? Listeme seve seve eklerim! 😊🎬
Cevap
2Cevap
Evet severim tabi ki de.. green book çok güzeldir mesela
Hep bir kenarda durur ama izleme fırsatım olmadı, bir ara izleyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim.
Rica ederim
Seviyorum en son MC danolds ın kurucusununkini izledim
hayır hiç sevmem
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?