- Arka Sokaklar'da her zaman ekiplerin ne hikmetse her zaman olay yerine olup 5 dk içinde gelmeleri. Sadece İstanbul değil, Türkiye'nin her yerine gidebiliyorlar.
- Akasya Durağı'nda polislerin beceremediği kaçırılma olayları taksicilerin o anda organize olup rehinleri kurtarmaları (Bunu Cennet Mahallesi için de diyebiliriz)
- Yine ne hikmetse İstanbul koca bir şehir hatta ülke sayılabilecekken herkes birbiriyle en kısa sürede "tesadüfen" karşılaşabiliyor. Kadın adama senden nefret ediyorum diyor, farkında olmadan adamın dibinde ev kiralıyor ya da aynı iş yerinde çalışıyor?
- Çukur'da araba lastiğinin içinde adam döne döne ateş ediyor midesi de bulanmıyor maşallah 😂
- Bazı sahnelerde çatışma sırasında müziğe ayak uydurmak istiyor ya da arkadaşına "Müziği duyamıyorum sus" diyo jdkfjf lan kafanı biraz çıkarsan ölcen ne müziğini duycan?
- Son olarak kocası ölmüş aşiretin ya da zengin ailesinin başına mutlaka anne gelir ve anne aşırı sert olur. Adamın yerini doldurayım derken kötü karaktere bürünürz etmediği eziyet kalmaz. Kadının yerine çocuklarından birisi gelse bile kadın onu mutlaka kötü yola sürükler.
01 Yorumla- 1 yıl
Eksik var fazla yok 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTürk dizileri baştan sona saçmalık. Hemen hepsi kervan yolda düzülür mantığıyla, bu hafta ne senaryo yazsak düşüncesiyle çekilmiş diziler. En saçma sahneler hiç o vakte kadar adı sanı geçmeyen bir kişinin bir anda diziye dahil edilmesi. Plansız bir şekilde diziden ayrılan karakter yerine aynı misyonda fakat başka yakınlık bağıyla bir oyuncunun dahil edilmesi beni deli ediyor. Demek istediğim, misal anne rolündeki kişi diziden ayrılıyor. Senaryo gereği anneyi öldürüyorlar. Sonra bir yerlerden daha evvel hiç adı sanı geçmeyen teyze, hala diziye dahil oluyor ve tıpkı annenin rolünü üstleniyor.
07 Yorumla- 1 yıl
Heh ben de ondan bahsedecektim biri gelmeden digerini mutlaka öldürmeleri de asiri sacma hdhshd
Cevap sahibi1 yılSaçmalık çok. Dizide bir kötü karakter vardır ve koca İstanbul'da her taşın altından o çıkar, her fenalık ondan gelir.
Dizinin başında düşman olan karakterlerin sonra kardeş olduğu veya baba-oğul olduğu ortaya çıkar.
Dizideki kötü karakter eğer seyirci tarafından sevilirse iyi adama dönüşür. İyi olanın meğerse kötü olduğu ortaya çıkar, falan, filan.- 1 yıl
Ve polis hicbisey yapmaz ya da polis de isin içindedir😂
Cevap sahibi1 yılAynen. Mafya dizilerinde böcek öldürür gibi adam öldürülür ama polisle başları hiç derde girmez.
Bence Türkler Hekimoğlu gibi bölümleri birbirinden bağımsız diziler yapmalı. Bugüne kadar beğendiğim, baştan sona bütünlük arzeden tek bir dizi oldu, o da Kuzey Güney'di.- 1 yıl
Guzel dizileri genelde yarim birakiyorlar bi kac bolumde finalsiz falan kesiyorlar anlamiyorum mezarlik da guzeldi
Cevap sahibi1 yılTürkiye'de dizileri kadınlar izliyor. Reyting ölçerler ne kadar eğitimli kesimde bulunsa da demek o kadınlar da kof ki nerede kalitesiz diziler var onları beğeniyor. Hekimoğlu gibi bir dizi Masumlar Apartmanı'nın reytinglerine yenildi. Kuzey-Güney'in keza önce yayınlandığı gün değişti, sonra alelacele final yaptılar. Kusura bakma hemcinslerini suçluyorum. Zeki olanlarınıza sözüm yok fakat realite bu.
Cevap sahibi1 yılSen seçmedin değil mi?
Harbiden bu bakışma olayım o da oldu ya sırf vakit geçirmek için ekonomik krizden dolayı var ya oyuncu bulamıyorlar Aslında kalbim kaliteli dizide kalmadı biliyor musun hep klasik aşk hikayeleri aldatma hikayeleri adam öldürme hikayeleri başka bir şey yok
02 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Ye beni Recep öp beni Recep başka bir şey yok 😂
Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. Bir keresinde bir sahnede görmüştüm masa etrafına toplanmış mafyacılık oynayan adamsılar bir birlerine çocuk gibi laf sokuyorlar. Az önce baktım hâlâ masadan kalkmamışlar.
Senin bahsettiğin ikonik uzun bakışmalar da vardı.
Neyse beterin beteri var; gözlere ani zoom yapılmıyor en azından.
https://www.youtube.com/embed/SOxutBMCOUc02 Yorumla- 1 yıl
Efektleri de capcutla yapmislar ya deliricem jsvdksvfksbdsk
Yapay Zeka Cevapladı
Burada resmen bambaşka bir kurgu evrenindeyiz, kesin! 😅 O sahneler yok mu, bakışmalar neredeyse bir k-pop dansı kadar uzun, içimden “Oksijen mi bitecek acaba?” diyorum. Bir de hastaneler... Her dizi küçük bir acil servis işletmesine döndü. En saçı, dalgın bir karakterin çarpılıp anında hastaneye gitmesi olabilir mesela. Bu kadar tesadüf hayatta başımıza gelmiyor ki! Senin dediğin gibi, say say bitmez. 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSaçma olmayan sahnesi var mı diye sorsak daha doğru olur bence.
10 Yorumla Yaralanan kişiye saf saf bakmaları ya da ağlamaları. Hayır bakacağına 112'i arasa durumu bildirse sorun olmayacak.
Araba ile çarptığı kişiden kurtulup veya yakınını arayıp cesetten kurtulup hayata devam etmeleri. Sonrasında kazanın herkes öğrenilmesi.
Bir adamı iki kadının sevmesi, seven kadınlardan birinin başrol tarafından sevilmesine karşılık ikinci kadının inat edip ayırmaya çalışması.
06 Yorumla- 1 yıl
Aa kardeslerim dizisi csnlandi gozumde jahdjsh yaralanan birini dizine yatirip yukari bakarak ağğğ diye aglamak bagirmak hshdh
- 1 yıl
Evet ya cok iyi diziydi o hxbajfb gulmek icin izlerdim
- 1 yıl
Evet bence de ismi yanlis bdbd basrolleri de öldurunce tadi gitti iyice once doruk sonra asiye derken izlemiyodum zaten
Bülent Kayabaş' in Filiz Akın tarafından birkaç kez vurulduğu sahne
Kadını çarşafa sarıp bohça yapıp bohçayı yere duvara vura vura öldürdükleri sahne
Zeki Müren 'in durdurun uçağı iniyoruz deyip akabinde paraşütle atladıkları ve şarkı söylediği sahne iniş esnasında.
Evet dizi degiller. Dizilerin tamamı saçma.
Bu filmleri izleten annem yüzünden hayata dair gerçeklik algım ne hale gelmiştir? Takdirinize bırakıyorum00 Yorumla
1 yılTürk dizileri izlemiyorum. konular hep aynı değişen yok hep ask hep bir entirika biri zengin biri fakir kiskanmalar ask savaşları cinsellik sapiklik her zaman ayni konular sene 2025 olmuş buzim yapımcıların yol alamadığı ortada izleyenler de genelde özentiler den izliyor buda gerçekten gerçek hayatlarını aile yaşantılarıni etkiliyor. beklentiler yükselir vs vs yani ruh sağlıklarını bozuyorlar
00 Yorumla
Ya şu ‘elini tutarken herkes durup dakikalarca bakıyor’ sahneleri var ya, gerçek hayatta kim o kadar zaman donup kalır?
Bir de adam kadını elinden bırakmaz, peşinden koşar ama sonra “beni neden sevmedin?” diye ağlıyorlar.
O kadar drama, o kadar bağırış çağırış… Kısaca, çok abartılı ve yapay geliyor bana!00 Yorumla
1 yılEn saçmayı bilmem de en güldüğüm bu sahne 🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/Ap4mrf33c1c22 Yorumla- 1 yıl
Aaaağğh
- 1 yıl
😄 Poyraz Karayel
1 yılYa o değil de hint dizilerinde kız ve erkek birbirine bakınca niye şiddetli rüzgar esiyor bi türlü anlamadım Allah korusun o rüzgar burada bi yerde esse var ya taş üstünde taş kalmaz 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Yarildimm😂😂😂😂
1 yılTürk dizilerini çok bakmıyorum özellikle aşk konusu olan dizilere gerçi onlarda aşkı anlatmıyorda neyse %90’ı aynı senaryo zengin oğlan fakir kız hesabı ve fulll aldatma seks barındırıyor gerçekten acınası kim kime atlıyor belli değil
00 Yorumla
1 yılİzlemiyorum televizyon o yüzden ne diyeyim bilmiyorum.
Ha şu şey vardı dua et Allah sana para verir diyordu da arkadan Salih çantayla para atıyordu ya o çok iyiydi 😀011 Yorumla- 1 yıl
😂😂samanyolu
- 1 yıl
Sonra bir de şey vardı silahla ateş ediyorlar da Salih taşla mermiyi vuruyor 😀😀
- 1 yıl
Allahim ya neler izlemisiz kucukken hsbdjs babanemin bakin da nasihat ornek alin dedigi diziler nsbfnsbd
- 1 yıl
O dönem çok revaçta idi bunlar. Sırlar dünyası, kalp gözü, hele flaş tv 😀😀 Yalçın abi büyük bir travma yaşıyorduk ama bizim insanlarımız çok duygu yüklü ve melankolik oldukları için fazlasıyla ciddiye ve örnek alıyordu bunları. Çok şükür öyle olmadık.
- 1 yıl
O yaslanma efekti hala aklimda yalcin abinin jsbxjabdjb
- 1 yıl
Yalan makinesi bağlanmış kadını hatırladın mı 😀😀
- 1 yıl
30yokum ama 29 varim 😂😂 nasil unuturum ya
- 1 yıl
Sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para cekmissin 😀
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Sen abdulhamidi savundun
- 1 yıl
Kaynanamin buyusunden herseyim kapaniyor😂😂
Kadinin rapci gibi konusmasi ve kocasinin tekleyerek konusamamasi cok can sıkıcı ya adama acıdım 😂
- 09 Yorumla
- 1 yıl
O zaman birde şunu izle😂
https://youtu.be/edgTd-wWcIk?si=lYAz-rjWykzA-0z9 - 1 yıl
Murat sonerin hint dizi elestirilerini izle yere yatarsin gulmekten😂
- 1 yıl
@Behavaha evet ikincisi de yeni cikti demin izledim hdbfnxb
- 1 yıl
@Behavaha 😂😂😂bayiliyorum o adama ya
1 yılKarakter hemen geliyorum der ama nereye gelinceği söylenmez, sadece geliyorum der ve ne hikmetse doğru yere gelir
11 Yorumla- 1 yıl
Bdjabfakbd
- Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİkili çarpışır. Dosyalar, kitap, defter vs düşer
Toplarken göz göze gelip nasıl oluyorsa hemen de aşık oluyorlar. Her dizi aynı klişe.02 Yorumla- 1 yıl
Hic mi eskimez ergen lise asklari yaa hdvsvd
- 1 yıl
Isıtıp ısıtıp aynı şeyi koyuyorlar. Her seferinde aynı yemek yenmez 😂
türk dizilerinde en saçma sahne bence bir düşmanın ölüp diğerinin yerine gelmesi diğeri ölse diğeri gelir hiç mutlu etmiyorlar başrol karakterlerini
01 Yorumla- 1 yıl
Cunku mutlu olursa insanlar izlemez hep bi gozyasi kaos istiyoruz jsvsjdb
1 yılUzun uzun bakışma, biri kaza geçiriyor sadece bağırıyorlar, birdenbire zengin oluyorlar uzayıp gider..
01 Yorumla- 1 yıl
Hckabskbdkd göğe bakarak bagirmak ikonik
Fakir birinin daha 2. bolumde ömründe ödeyemeyecegi kıyafetler giymesi, her sahnede mutlaka gereksiz bir rajon olması, aynı senaryoyu paylasmalari
00 Yorumla
1 yılBence de o uzun bakışma sahnesi. Ben haklı da olsam sevdiğim adamın suratına o kadar baksam ya affediyorum ya gülesim gelir 🤦🏻
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılYa sahne değilde anne kızı falan aynı oyunculara oynatmalari nasıl bi bütçe sıkıntısı varsa djfkkfkk
02 Yorumla- 1 yıl
Hangi dizi mesela
- 1 yıl
Kurtlar vadisi askskskdkf
Akasya Durağı'nda olaya 2 polis 6-7 taksici gitmeleri çocukken bile çok saçma canım gelirdi bana dşdldöd
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılBakışmaları, aldatmanın havalı gibi gösterilmesi, beyinsiz kızların , holding sahibi erkeklere balıklama atlaması
10 Yorumla
1 yılBaşına bir şey geldiyse mutlaka bir öldürüp sonra diriltirler.
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılSamanyolu kanalinda bir dizide hz muhammed peygamberi pikaba bindirip köyü gezdirmişlerdi
05 Yorumla- 1 yıl
Bsjbdajbdakbd
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Valla oldu youtuba gir gör
- Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılMuhakkak bir aşk sarmaşıkligi kimin eli kimin cebinde belli degil
01 Yorumla- 1 yıl
Aşkta kaydirma hxbxb
- Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAşkta hiç iyi değiller, sanki Hint dizilerinden örnek alınmış gibi sahne alıyorlar. 😃😃
02 Yorumla- 1 yıl
Evet ya onlari gectiler jdbfb
- 1 yıl
Bir de oyuncu bulmakta zorlanıyorlar gkfkkf
Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Şevkat tepe de hz muhammedi getirdiler bir sahnesinde daha alası var mı ndkdmdd
011 Yorumla- 1 yıl
Hemde kamyonla🤣
- 1 yıl
Oha
- 1 yıl
Yani.. sacmalik.. limuzin jeep falan olsa neyse
- 1 yıl
@dereli06 onlar cekince sorun yok biz soyleyince mi batti :d
Film olsan dizi olsan seni sıkılmadan izlerim. Gerisinin canı cehenneme yaw🤣
03 Yorumla- 1 yıl
Ha
Gizli Üye(18-24)1 yılTürk dizilerin asıl saçmalığı gereksiz yere uzatmaları. 20 bölümde biten ama bittikten sonra etkisinden çıkamadığım, verdiği mesajı aldığım efffsane yabancı diziler var. Zirvede bırakcaksın abi. Sen gel bide arka sokaklara bak 712 bölüm oldu. Çocukluğumdan beri aynı konuları aynı olayları 700 kere tekrarlıyorlar. Ölenler ölmüş gibi gösterilenler 700 kere ölüp ölüp dirildi ve işin komik tarafı bununla övünüyorlar. Yeni dizilere yol verin artık bırakın bu aynı şeyleri 700 kere çekme sevdanızı
01 Yorumla- 1 yıl
Birde yabanci dizileri uyarlayip bolum sayisini 3e katliyorlar dhsbd
Cocukluk kahramanim battal gazi abimin 1 okla 20 kisi öldürmesini izlemek daha mantikli geliyor bana en azindan ahlak bozuklugu yok 😊
00 Yorumla
1 yılHepsi saçma düzgün bir tane bile yok eskiden dizilerimizin bir kalitesi vardı ekmek teknesi kurtlar vadisi kaygısızlar leyla ile mecnun
00 Yorumla
1 yılEsrefle ruya da esrefin gençken aşık olduğu kız benini aldırmış
09 Yorumla- 1 yıl
İsmini falan da degistirmis jchskfbsj
- 1 yıl
İsmini bilmiyor zaten onun Rüya si
- 1 yıl
Bide Rüyayı evlatlık eden adam istismar ederken Eşref bıçaklayarak Rüyanın hiç bir şeyden haberi yok Sokum Sokum işler
- 1 yıl
Cok sacma dizi hiç izlemedim
- 1 yıl
İşte bu yüzden Netflix
- 1 yıl
O da suyunu cikardi
- 1 yıl
Güzel diziler var hangi tür izlemeyi seviyorsun? ya da izlemedediğin dizi kaldımı 🙃🙃🙃
- 1 yıl
Dizi pek sevmem film severim
- 1 yıl
Tom hanks bütün filmlerini sıkılmadan izleyebilirsin
Diziler & Filmler konusunda 315 cevap paylaştı. Arka sokaklar sürekli olay yerine yakın olmaları ksjdj
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 898 cevap paylaştı. Bir kelimeyi söylemek varken uzun uzun beklemesi hemen araya reklamlar giriyor sinir bozucu 😅
00 YorumlaHerkes yakın çekim öküz gibi birbirine bakmaktan geceyi bitiriyorlar
00 Yorumla
1 yılNeredeyse tüm entrikalı dizilerimiz rezalet ve saçmalar
00 YorumlaMantık dışı ilişkiler örnek ola bilir Kızılcık Şerbetindeki gibi Apo başta olmakla. 😂
00 Yorumla
1 yılMantıklı sahneler mi varmış da olmayanını arıyoruz? Saçmalıklar komple...
00 YorumlaBaştan, aşağı, her şeyleri ile saçmalar. 😂 Vasat ve birbirlerinin kopyaları gibiler. 🤷
00 Yorumla
1 yılBir olay olunca her kesin uzun uzun birbirine bakması
00 YorumlaBaşroldekilerin ölememe olayı, izlerken kesin öldü dediğin bile yaşıyor 😄
00 YorumlaValla Türk dizilerinin ta kendisi saçmalık zaten o yüzden hiç takip etmiyorum 😂
00 Yorumla
1 yılMutlu Görünen bir ailede Sürekli kötü bir kadın olması🤣
00 Yorumla
1 yılAşk filmleri hiç başarılı değil o bakışma sahneleri o kadar itici ki. insanı aşktan soğutur hshs
00 Yorumla
1 yılÇok şükür ki Ezelden ve Kurtlar vadisinden sonra türk dizisi izlemeyi bıraktım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk dizileri izleyen kaldı mı ya hala, 3 saatlik boşa zaman kaybı, otur boş boş duvarı izle daha yararlı
03 Yorumla- 1 yıl
Bdjbdh izlemiyorum evdekiler yuzunden maruz kaliyorum
Cevap sahibi1 yılİzlemesinler, açın çizgi film izleyin eminim ki size daha çok yararı dokunur
- 1 yıl
Oyle yapiyorum arada😂
1 yılYenge ye aşık olma bacı pazarlama tecavüz sahneleri vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvdeki TV yıllardır deriiiiin bur sessizlik içinde ilana koydum alanda yok. Boşuna yer kaplıyor.
05 Yorumla- 1 yıl
Hdkwdbkwdbakdb
Cevap sahibi1 yılGeçen bi açıyım dedim, kumandanın pili bitmiş, yine vazgeçtim. 😅
- 1 yıl
Bu bi işaret işte bxhdhd
Cevap sahibi1 yılNe işareti 🤔
- 1 yıl
İzlememen için
- Diziler & Filmler konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yıl1 sezon boyunca peşinden koştuğu düşmanla yüz yüze gelip konuşup sonraki bölüm tekrar öldürmek için peşinden koşuyor
10 Yorumla
1 yılÖlüm anları, hep son cümleyi söylemeden ölmüyorlar. Bir de cümle sonrası ölüşleri abartı.
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Hangi. Salonun Hanırfendisisiniz?
Kızılcık şerbeti nin her sahnesi 😁 belki kızanlar olacak ama öyle daa
02 Yorumla- 1 yıl
Bence de
Benc direk türk dizileri başlı başına bir saçmalık her dizi de aynı döngü
10 Yorumla
1 yılBence leyla dizisinde leylanın büyüyüp nurgülün hala aynı yaşında kalması
00 Yorumla
1 yılHer dizide bir olay çikarsa hastahane ve karakol sahnesi
00 Yorumlaİnsanları aptal yerine koydukları sahneler diyeceğim de insanımız biraz öyle zaten :/
00 Yorumla
1 yılElektro şok sahneleri arka sokaklarda tüm ekip elektro şok cihazı gördü herhalde
00 Yorumla
1 yılBiz Nayır nolamazlarla büyüdük bunlar biseymi 😂🗽😂
00 Yorumla
1 yılMidesi bulanan mutlaka hamiledir
02 Yorumla- 1 yıl
Bide basi doner bayilir
- 1 yıl
Aynen aynen çok basit
Kızılcık şerbeti nilay
02 Yorumla- 1 yıl
Hdiwbdksbd tc kizinin ozeti degil mi o
1 yılDiğer profil daha iyidi sanki
02 Yorumla- 1 yıl
Derken
- 1 yıl
Önceki koyduğun derkennn ne aw😀
1 yılHey taksi deyince gelmesi 😀
01 Yorumla- 1 yıl
Normalde turist degilsen almiyolar dimi bshdbs
- Diziler & Filmler konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılOnlar olmazsa tadı kalmaz ki be 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Boyle de tadi yokki😂
- 1 yıl
Abartırlarsa evet haklısın ama tadında olsun be 😂
1 yılNamus töre dizileri
05 Yorumla- 1 yıl
Töre namıs intikom
- 1 yıl
Ve işte bu tiksinç konuşmalar
- 1 yıl
O kizla evlenip soyumuzu surdureceksin dedim sana oğul!
- 1 yıl
Olmaz ana olmaz benim gönlüm başkasındadır
- 1 yıl
O bize layık kız degildir oğull!
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası