Diziler & Filmler Türk dizilerinde en saçma sahneler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce Güncellemeler+1 yıl Bir örnek verin Türk dizilerinde en saçma sahneler? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yorgunkalbimmm0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Murat Soner in Altın menemen ödüllerini izlemenizi tavsiye ederim 😊 orada hepsi var YouTube da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Altın menemen ödüllerini izledim ve evt murat sonerin butün videolarını izlerim kaçırmam ama sizlerden de bı kaç tane duymak istedim Yorumla Yorgunkalbimmm0 +1 yıl Gerçekten izlerken çok saçma dediğim duy beni çocukların zorla taciz edildiği sahne sonuçta o diziyi çocuklar da izliyor Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Tüm sahneler hemen hemen 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Çoğu sahneleri saçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte onlardan biri mesela... Yorumla emrecn34 +1 yıl Hangi birini sayayım Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Sushi sahnesi 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Baştan sona hepsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Murat Soner in Altın menemen ödüllerini izlemenizi tavsiye ederim 😊 orada hepsi var YouTube da
Altın menemen ödüllerini izledim ve evt murat sonerin butün videolarını izlerim kaçırmam ama sizlerden de bı kaç tane duymak istedim
Gerçekten izlerken çok saçma dediğim duy beni çocukların zorla taciz edildiği sahne sonuçta o diziyi çocuklar da izliyor
Tüm sahneler hemen hemen
Öbüşme öncesi iki buçuk saat bakışma
Çoğu sahneleri saçma
İşte onlardan biri mesela...
Hangi birini sayayım
Sushi sahnesi
Baştan sona hepsi
Yasak aşklar
Merminin yönünü değiştirme kfkskgj
Uzun bakışmalar