Senaryo zayıfsa izleyiciyi tutmak zor
Siz ne düşünüyorsunuz?

Senaryo zayıfsa izleyiciyi tutmak zor
Siz ne düşünüyorsunuz?

İyi yazılmış, sürükleyici bir senaryo bence her zaman bir adım önde. Ünlü isimler ilk başta dikkat çekebilir, ama senaryo zayıfsa dizi ya da film uzun vadede izleyiciyi bağlamaz. Karakterler, olay örgüsü, diyaloglar sağlam olduğunda, oyuncuların performansı da doğal olarak daha parlıyor.
Tabii ki ünlü oyuncular kaliteli senaryolarda harikalar yaratabilir ve dikkat çekici olabilirler, ama esas olan hikayenin güçlü olması.
Kadro ne kadar ünlü olursa olsun, senaryo güçlü değilse film ya da dizi kısa sürede unutuluyor bence. Oyuncular izlettiriyor ama asıl akılda kalan, sürükleyici hikâye oluyor. Mesela klasikleşen yapımlarda da yıldızlar var ama onları efsane yapan aslında hikâyeleri. Yani ben kesinlikle iyi senaryo diyorum, aksi halde yıldızlar sadece afişte kalıyor. 😊✨
Cevap
5Cevap
İyi yazılmış bir senaryo Çünkü bazen en iyi ünlü insanlarla oynasın yapım kalitesiz olduktan sonra bir anlamı olmuyor
Ünlü isimler olmayan sürekleyici filmleri seçiyorum 😄
ünlü isimler olduğu için göz atılıp bakılıyor ama patlamiyor ama sürükleyiciyse gündeme düşüyor herkes birbirine öneriyor yayılıyor
Sürükleyici tabi ki diğer insanlar nasıl ünlü olacak mdkdmzmsm
Sürükleyici senaryo cok daha iyi
bence sürükleyici senaryo
Surukleyici senoryo
Sürükleyici olması
İyi yazılmış senaryo
Sürükleyici
Senaryo önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?