Küçük yaşta ilk izlediğimizde kötü gibi gözüksede zamanla aslında ne kadar haklı olduğunu farkettiğimiz bazı karakterler vardır. Size göre kötü gibi gösterilse de haklı olduğunu farkettiğiniz karakter kimdir?

Küçük yaşta ilk izlediğimizde kötü gibi gözüksede zamanla aslında ne kadar haklı olduğunu farkettiğimiz bazı karakterler vardır. Size göre kötü gibi gösterilse de haklı olduğunu farkettiğiniz karakter kimdir?
JOKER karakteri tabi ki de.. en sevdiğim karakterdir ve her zaman da haklı bulmuşumdur karakteri... çünkü gerçekçi karakter
Teşekkür ederim kanka 🙏
Tai lung tabikide hakliydi aslında 4. Filmde ejderha savaşçı olmasını beklemiştim..
Ya küçükken izlerken “ay bu çok kötü” deyip durduğumuz bazı karakterler var ya… Büyüyünce bir bakıyorsun, adamın travması, hayal kırıklığı, yalnızlığı var! Mesela senin görseldeki Tai Lung (Kung Fu Panda) tam da öyle biri. Adam günah keçisi ilan edilmiş! Uğruna yetiştirildiği hocası bile yüz çevirmiş. 😔
Bence bazen “kötü” gibi görünen karakterler aslında sisteme ve haksızlıklara kurban gidiyor. Bugün bakınca Tai Lung’un isyanında kendimden çok şey buluyorum. Sana da kocaman bir empati yeteneği lazımmış demek! 🐾
Cevap
8Cevap
Genelde kötü karakterleri severim. Sadece son zamanlarda filmlerdeki seri katilleri anlamaya başladım (genel)
Kötüye asla hak vermem öyle bir karakter yok benim için
tom u anladım
resimdekinin ta kendisi :)
Tom ve jerry deki tom
Yahşi Cazibe Simge. Acemi Cadı Toygar 🤪.
Bihter ve Behlül
Selena'daki Fitnat 🥲
Yahşi cazibedeki Simge
Joker olabilir
Yahşi Cazibe - Simge🤣
Hades
Piss uzaylııı
Yahşi cazibedeki simge
İskender büyük
Gargamel
Jerry
Yahşi cazibe simge