Oyuncularını çekici bulduğum için başladığım çok dizi vardır benim ^^

Oyuncularını çekici bulduğum için başladığım çok dizi vardır benim ^^

Oyunculuk, görünüş normal olsa bence daha iyi olur daha gerçekçi daha doğal olur yani herkesin çok güzel ve yakışıklı olması bence doğallığı biraz bozuyor
Nasıl göründüklerinden banane, benim için önce senaryo, sonra görsel efekt kalitesi sonra oyunculuk gelir. Öncelik arayışım her zaman senaryo kalitesidir benim için.
Açık konuşmak gerekirse önce hikaye ve oyunculuk beni çeker, ama iyi görünüşte bir “bonus” tabii 😄. Çok yakışıklı/çekici bir karakter diziyi başlatmam için etkili olabilir, ama sürükleyiciliğini koruyan asıl şey, oyunculuğun samimiyeti ve karakterlerin gerçekliği oluyor. Yoksa, güzel insanlar izliyoruz diye öyle boş boş bakakalmak sıkıcı geliyor bana. Arada göz zevkimiz de şımarsın ama en güzeli, iyi oyunculukla birlikte olunca 🥰.
Cevap
26Cevap
Aaaa Allison :d
Dış görünüş tek başına yeterli değil ya. İnsanı diziden/filmden soğutur. Oyunculuk da olmalı
Scott'a bakmaktan Allison'ı görememişim. d
Cinsiyet farklılığı işte 😂 bu dizinin filmi de çıkmıştı izledin mi
Evet, mezarlık sahnesini asla unutamam 🏃🏻♀️
Dur dur anlatma ben daha izlemedim spoiler verme. Neden izlemeyi erteledim hep onu da anlamadım :d
sdmdmd anlatmam peki. En yakın zamanda izlemen önerilir o halde 🧚🏻♂️
Tamam izleyince yorumumu bırakırım buraya :d
Tamam ^^
İyi bir oyunculuk ararim ben, gorunus modellikte onemlidir
Oyunculuk diyenlerin içinde , büyük ihtimalle, yakışıklı/güzel oyuncuların toksik fanlardı var. Yoksa neden hala dizi sektörümüz yakışıklı/güzel oyuncuların çevresinde kuruluyor?
İyi oyunculuk. İyi görünüş deyince aklıma hande erçel geliyor ama oyunculuk sıfır izlemesi bile keyif vermiyor hiç bir duygu geçmiyor
Toplumumuz oyunculuk aramıyor ki. Öyle olsaydı gassal dizisinde ölen karakter çok ünlü olurdu Can Yaman veya kerem birsun değil
Her ikisinide ararım bazı favori oyuncularım vardır ama o oynuyorsa izlemeye başlarım direk
Zekice kurgulanmış senaryo ararım. Gerçek oyunculuklar ve hikayeyi ele veren detaylar
Kesinlikle oyunculuk. Ama ikisinede sahip olan mukemmel adam Kıvanç Tatlıtuğ var 🥰
Ikiside, uyum olması gerekiyor yoksa sıkıcı oluyor
İyi oyunculuk olmadan görünüş sadece kadar doldurur.
oyunculuk daha önemli bi de fiziğin çok güzeel bacım 💖😽
Teşekkür ederim 🖤
rica ederimm 💖💖
İkisi de önemli biri olmazsa diğeri olmaz
Oyunculuk önemli tipi olan biri oyuncu olmayabiliyor ve dizilere çok bakan biri değilim
Görünüş bir şey ifade etmiyor oyunculuk ve konusu önemli
teen wolf be benim fav 2. dizim
İlki hangisi?
Sadece biri olunca izlenmiyor ki ldpsösşs
iyi oyunculuk tabii ki
Walter White ı külotla sevdik
Kadın erkek farketmez iyi oyunculuk olacak
İyi görünüş biraz daha fazla
Yüz de önemli
Ben ikisini de ararim
memesi büyük olsun yeter
İyi oyunculuk