Asla sarmıyor yakışıklı bir oyuncu yoksa
Benim gibi olan var mı 😀
Benim gibi olan var mı 😀
Hayır asla o düşünceyle film izlemiyorum. Önceliğim senaryo ve türü benim için. Yani önceliğim romantik , komedi gibi türler olmadı o yüzden her filmi izlemem. Ruh halime göre de değişebiliyor izlediğim film ve diziler. Ve en çok da başrollerin oyunculuklarına odaklanırım o yüzden, başrollerde önemli benim için.
Yalnız değilsiiiin bana yakışıklı fark etmez güzel kız da olur yani estetik bir şey arıyorum mutlaka ve sırf bu yüzden çekik gözlülerin olduğu uzak doğu film ya da dizilerini izleyemiyorum ya bir yakışıklı ya bir güzel kız bir şey olması gerek izleyebilmem için yoksa sarmıyor nolucaz biz böyle
Aynen ya bende kore uzak doğu vs izleyemiyorum o kadar güzel film. Dizi var sırf görsel olarak hitap etmiyor diye izleyemediğim 😀
Oha sonunda korelileri beğenmeyen birini buldum herkes aşık ölüp bitiyor ya şu aralar kayıp ikizim olabilir misin bu kadar benzememeliyiz jdkdkkflf
Kızları yine bir nevi tatlı da erkekleri erkeksi değil çocuk gibi komik geliyor hiç sevmem 😀ay sevindim bende yalnız olmadığıma 😍
Konusu ve çekim kalitesi daha önemli benim için. Mesela black summer diye bir dizi izliyorum da karanlık sahneler de ışıklandırmalar pek yok ve doğru düzgün izlenmiyor. Sanki gerçek hayat gibi ve bir dizi için fazla amatör. Çerezlik izliyorum 😅
Cevap
4Cevap
Benim için sorun olmuyor, her türlü odaklanıyorum :D Film öncesi hazırlığımı da yapmış oluyorum zaten, yerimden bile kalkmam
Benzemez kimse sana bu denli manyaklık görmedim ben
Kudurmuşsun ablacım sen
Görüşlerine bakınca kimin kudurdugu belli oluyor ablam 😂
Benim için yakışıklı olması önemli değil 😂😂
öyle değilim
Allah kurtarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?