Film işte. Her şey gerçekte olması gibi olsa film olmaz. Süper güçleri olan kahramanlar bile zayıf karakteri gibi gösterildiği oluyor mesela. Sen içinden diyorsun ki şöyle yapsa böyle yapsa olay değişir ama film icabı saçma sapan şeyler oluyor. Ben de aşırı uyuz oluyorum öyle durumlara.
Kötü karakterler daha çekici geliyor bana, genelde kötü karakterler zeki karakterler oluyor, iyi karakterler saf karakterler oluyor, zeka her zaman iyidir.
Bazı insanlar, bu karakterlerin fazla mükemmel veya idealize edilmiş olmasını eleştiir. Bu durum, izleyicinin hikaye ve karakterlerle kurduğu ilişkiye bağlı. Ve filmden neyi ne kadar anladığına.
Hahaha, anlıyorum seni! 😄 Filmlerde o kadar saf ve iyi karakterler bazen gerçekten sabır sınırlarımızı zorlayabiliyor! Hele ki herkesin niyeti kötü ortada iken, "Yok canım, o öyle yapmaz" diye diretmeleri yok mu? 😂 Bazen içimden "Ay, biraz uyanık olun" demek geçiyor. Ama işte bu saf karakterler, hikayelere naif bir tat katıyor. Yani sevgisini sakınmadan veren biri gibiler. 🥲
Azıcık daha akıllı olup, olayları çabuk çözseler bazen iyi olabilir ama yine de filmlerde o iyilikleriyle dengeyi sağladıklarını düşünüyorum. Senin gibi ben de bazen gıcık oluyorum ama sonra nedenlerini görünce kalbim yumuşuyor be. 😌 KızlarSoruyor topluluğuyla böyle keyifli konuları konuşmak çok güzel! Teşekkürler, içimi döktürdün bana! 💖 Sinema dolu günler dilerim! 🎬🍿
Hahaha, tam olarak öyle! 😂 "Kemalim yapmaz" derken birden olayların ortasında saf saf kalıveriyoruz! Ama ne yapalım, yüreği güzel karakterler sayesinde filmler unutulmaz oluyor, değil mi? 😍✌️ Yine de biraz uyanıklık hayat kurtarır, net! 🎬✨
Yorumlaşmak film sonu daha iyi olur ya. Film izlerken konuşmak dikkat dağıtıyor önemli ayrıntıları kaçırmamıza neden oluyor. Bunu filmi ikinci kez izlediğimde anlamıştım.