Diziler insanların degismesine ve bozulmasına yok açıyor mu sizce?

Kucuk kizlardan kucuk erkeklerden yetiskinlere kadar herkes dizi ve filmlerdeki gibi ask hayati istiyor oyle kadin veya erkek istiyor onlara benzemeye calisiyirlar atoyorum dizide kotu adam kiza takintili ve onun için her syei yapabilecek olarak mi gösteriliyor gidiyor dengesizin tekini bulup katlediliyor kadinlar ya da dizide bir keko asik olup komple degisiyor ya gercekte de kekonun icinde o merhametli klak var ben onj cikarcam diyip dograniyor kadinlar ya da dizideki kadin cok masum temiz saf ama sevgilisine asiri cilveli seksi olabiliyor bir anda butuk degisim olabiliyor erkekler bunu bekliyor sonra da ben temizim askimmm diyen cilveli or** pularin manipule ettigi kurbanlardan oluyor... Ya da dizilerde pislik yapan kotuluk yapan ofke problemi olan bireyler guclu mu gisteriliyor insanlar gercekte bunu havali bulmaya calisip özeniyor ya da dizide adam kadini mi divuyir olumsuz seyleri cok izlemek de bilincaltima yerlesip davransilari etkilediginden gidoyor adam kendi karisini dövmeye basliyor...
Diziler insanların degismesine ve bozulmasına yok açıyor mu sizce?