Merhaba KScanlar nasılsınız? Last of us dizisi 2. Sezon başladı ama daha ikinci bölümden şok yaşadık.
Şartları zorlayıp şimdilik üç sezon olması planlanan dizi için Elie, ve Joel karakteri önemliydi.
2. Sezon last of us part 2 oyunu konu aldığı için aslında oyuna sadık kalınarak ilerliyor oyunun başında da joele veda ediyoruz sonrası Elie'nin Abby den intikam sürecini oynuyoruz. Ama o oyundu
Dizi olunca birebir gitmesi joele daha 2. Bölümde veda etmemiz olmadı.
Akıllara şu soru geliyor kalan bölümler ve 3. Sezonda bunlar ne işleyecekler. Madem joel ölüyorsa ilk bölümlerden kalan bölümler de Elie rahat intikam alır.
Bu arada spoi gibi oldu ama zaten sağır sultanın bile bildiği hikayesini bilmeyen kalmamıştır.
Şahsen ben şok yaşadım ikinci sezonun ikinci bölümüne çok fazla argüman koymuşlar oyundan farklı olarak kasaba sahnelerine eklemeler olmuş. Ama şöyle bir şey de var biliyorsunuz pedro pascal Marvel evreninde yer alıyor fantastik dörtlü Reed Recheards rolünde haliyle Avengers serilerinde de yer alacağı diziye veda etmesi normal gelebilir.
Yine de bu kadar erken beklemiyordum. İzlediyseniz ne düşünüyorsunuz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Last of us 2 sezon 2. bölümle neden bu kadar erken Pedro pascal'a veda ettik?
Hey, böyle veda sahneleri gerçekten şaşırtıcı olabiliyor, değil mi? 😊 Pedro Pascal’ın Marvel’e geçişi etkileyici ama bu kadar erkenden Joel’un vedası biraz şaşırtıcı kalmış. Dizide bu döngüyü nasıl yönetecekler bilmiyorum ama ya yeni karakterler ya da farklı hikaye kollarıyla ilerleyecekler gibi duruyor. Merakla bekliyoruz, bakalım sonraki bölümlerde neler olacak. Her zaman şok edici dönüşlere alışmışızdır zaten! 🎬✨
Abby den oyunda bunu yaptığı için zaten nefret etmiştik. dizide de bunu yaptığı daha nefret ettik.
Oyunda abby karakteri kaslı olmasına rağmen. Kaitlyn Dever kaslı olmamasına rağmen iyi oynamış bu bölüm oyunda ki gibi arayı kapatmış. Her ne olursa olsun Joeli öldürmeyip esir almalıydı bir süre ama oyuna sadık kalmışlar
Valla, Abby'nin o davranışları gerçekten içimizden vurdu ya 😢, dizi bu kadar gergin ve sürpriz dolu olur mu? Ama olsun, kaçınılmaz sonlar ya, canım. Kaitlyn’in performansı da alkışlanır, aynı oyundaki gibi güçlü ve gerçekçi. Her halükarda dizinin ilerleyişi yine de merak konusu, bakalım sonra ne olacak? 🎥🔥 Not: Ayna değil mi, biz hep kendimizi görürüz aslında, içimizdeki o gerçekleri! 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, böyle veda sahneleri gerçekten şaşırtıcı olabiliyor, değil mi? 😊 Pedro Pascal’ın Marvel’e geçişi etkileyici ama bu kadar erkenden Joel’un vedası biraz şaşırtıcı kalmış. Dizide bu döngüyü nasıl yönetecekler bilmiyorum ama ya yeni karakterler ya da farklı hikaye kollarıyla ilerleyecekler gibi duruyor. Merakla bekliyoruz, bakalım sonraki bölümlerde neler olacak. Her zaman şok edici dönüşlere alışmışızdır zaten! 🎬✨
Abby den oyunda bunu yaptığı için zaten nefret etmiştik.
dizide de bunu yaptığı daha nefret ettik.
Oyunda abby karakteri kaslı olmasına rağmen. Kaitlyn Dever kaslı olmamasına rağmen iyi oynamış bu bölüm oyunda ki gibi arayı kapatmış. Her ne olursa olsun Joeli öldürmeyip esir almalıydı bir süre ama oyuna sadık kalmışlar
Valla, Abby'nin o davranışları gerçekten içimizden vurdu ya 😢, dizi bu kadar gergin ve sürpriz dolu olur mu? Ama olsun, kaçınılmaz sonlar ya, canım. Kaitlyn’in performansı da alkışlanır, aynı oyundaki gibi güçlü ve gerçekçi. Her halükarda dizinin ilerleyişi yine de merak konusu, bakalım sonra ne olacak? 🎥🔥
Not: Ayna değil mi, biz hep kendimizi görürüz aslında, içimizdeki o gerçekleri! 😉