Exxen üzerinden yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi 4. sezonuyla ekranlara veda etti. Dizinin senaristi, "Dizinin ekran yolculuğu sona erdi, emeği geçenlere" teşekkürler demiş.

Exxen üzerinden yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi 4. sezonuyla ekranlara veda etti. Dizinin senaristi, "Dizinin ekran yolculuğu sona erdi, emeği geçenlere" teşekkürler demiş.

Hayır hiç izlemedim zaten ve izlemeyi de düşünmüyorum çok uzatıldı zaten yıllarca. yani bir dizi popüler olunca bence bir yerden sonra bırakmaları lazım. ben türk dizileri izlemeyi pek sevmiyorum zaten. genelde yabancı dizi izliyorum her zaman. ama yine de sevenleri çok vardı bu dizinin. karakterleri iyi olsa da bir yerden sonra kendini tekrar ediyordu artık bir yerden sonra veda etmeli tekrar çekim yapmamalılar
Leyla ile Mecnun fanları yıllarca bu dizinin başlamasını bekledi. Bir fiyaskoyla başladı ama izlemeye devam ettik. O eski havası yoktu bu bir gerçek.
Sırf Leyla ile Mecnun için Exxen platformuna ücretli şekilde kayıt olduk. Bir anda final yaptılar. Bari düzgün bir yere bağla, seyirciyi mutlu et öyle bitir. Ortada bir vefat var fakat bu şekilde final yapmaları gerekmezdi.
TRT'deki ilk 2 sezonu hariç geri kalan sezonlar kötüydü zaten. Exxen'deki ilk sezon o kadar beklentimin altındaydıki son 2-3 bölümü ve sonraki sezonu izlemedim. Keşke Exxen'de hiç yayınlanmasaydı. Yine de hatıralarımızda çok güzel yeri kaldı, yıllar sonra bile unutmayız.
Evet izliyordum. Ömür boyu cekseler ömür boyu izlerdim. Muhtemelen birkac sıkıntı vardı ve Dede nin vefat etmesi son etki oldu gibi. Eşi benzeri olmadi hic bir zaman bu dizinin. Ve kopyası dahi çekilmeyecek. Zirveden de hic bir zaman dusmeyecek eminim.
Cevap
38Cevap
Herkes bekledi ilk Leyla gelsin diye ama buruk şekilde kaldı içimiz. Belki İsmail Abi mutludur beklemeyip gitti o gemiyi aramaya.
İzlemiyordum hiç izlemedim
Zaten İkinci kere çekilmesi başlı başına bir saçmalıktı
Ismail abinin atalarindan bahsettigi sahneler diziyi biraz asagi cekiyordu ismail abi cok iyi oyuncu ama senarist keske baska sekilde degerlendorseydi gecmise gitme sahneleri yerine herseye ragmen kendi alanimda bir numaraydi her zaman komedi dizilerinim kaderi bu
Exxen versiyonunun sadece kesitlerini gördüm, sürekli siyasi göndermeler var ayrıca Leyla iğrenç bir kişilik. İnternette bedava izleyebileceğim bir yer var mı diye bakmayı bile denemedim.
Gezi olaylarını destekleyene kadar izledim..
Destekleri gün, bende bitti..
Benim malıma kastedenlerin yanında olursan, seni kimse izlemez.. İzlenmedi ve bitti..
Sadece Gezi'yle bitse, yönetmeni Onur Ünlü PKK'lı.
Deli oluyorum ya exxen yerine netflix blutv de falan yayınlansaydı yıllar boyu sürerdi dizi. Burak Aksak yine aklındaki finali yapamadı. Çoğu sahnenin sonu boşluk kaldı özellikle sarı şemsiyeli kız. Diğer sezonlarda olucaktı muhtemelen ama bitirenler utansın
Son bölümlerden belliydi biteceği, tekrara düştük falan diye eleştiri de yapmışlardı zaten. Güzel diziydi ama ilk zamanlar en güzel kısmıydı
her şey tadında güzel. Eski bölumlerini izlerdim ama exxendeki bölümler eski tadı vermedi. Keşke çekmeselerdi yani..
İlk yayınlandığı zamanları da sıkı bir şekilde takip etmiyordum. İkinci kez yayınlandığındsn yakın bir zamana kadar haberim bile yoktu
Ben izliyordum bir ara yine uzun ara vermişlerdi üzülmüştüm ama bu kötü oldu. Sanırım dede vefat etti diye bitiriyorlar.
Cok severek izledigim diziydi her bir oyuncu tipleme kendine ozel rengi vardi. Ama guzel seyler uzun surmuyor
Tutunamayanlar başlamalı bence boş yere yarım kaldı
Trt deyken izliyordum ve gayet güzeldi sonra izlemedim ama eski havasi kalmamis gibiydi
Son bölümü izleyeceğim. İzlemeye kıyamıyorum, bitecek...
Bir ara izleyeceğim ama her şey tadında bırakılmalı
İzliyordum çok üzgünüm 😢 bir kez daha veda etti bize
TRT haricinde izlemiyorum Leyla ile Mecnun dizisini!
Teşekkür ederiz çok kaliteli bir diziydi. Her zaman efsane olarak kalacak benim için
Dedenin vefatından dolayı böyle bir karar aldılar galiba, yazık oldu.
Oha komple mi bitmiş lan geçen gün izledim aslında bi tuhaflık sezmiştim ama tüh ya
bence 1 kere çekilmiş bir diziyi tekrar çekmemeliler.
Burak tam dayaklık adamsın, diziyi her seferinde bitirmeye bahane arıyorsun
Ben Mecnun Çınar denedim ama bu oyunu bozamadım deyip hayatimi becerdi oysa kendi çölünde kaybolmuş biri olarak bu çölde l&m karakterleriyle arkadas olmustum ama herkes gitti hoscakal diyende geri dönmüyor...
tekrar getirmeleri saçma idi birde dedemiz ölünce iyice bitti
Diziler talkshowlar güldürü programlarindaki siyasi mesajlar surek surekli kendini tekrarlamalar artik izlenilmez ve ilgi cekici olmamaya basladi
pp'den anlaşılmıyor mu sevgimiz
hayır izlemiyordum.
Hiçbir zaman izlemedim
Şu diziye başlamam lazım yeter..😃
Pek izlediğim dizi olmasa da tek tük izlerdim
Tedavülden kalktı artık
Çok sevdim önce de seneler sonra da.
tadında bırakmak lazımdı bence
Sonlara doğru iyice kötüleşti bitiremedim
Türk dizileri izlemiyorum
Dede ölünce demek ki bitirelim dediler
Çok severdim özellikle sansürlü sakız sahnelerini
Yönetmeni PKK'lı olduğu için izlemiyorum.
çok seviyodum diziyi çok üzüldüm
izlemem turk dizisi falan.
İzlemiyordum
İzlemiyorum
Hiç izlemedim desem
Bozmuşlardı zaten
Başlamıştım
izlemedim
İzlemiyordum
Hastasıyım
Hayır izlemiyordum.
Dedem gitti