Merhaba KScanlar nasılsınız? Güldür güldür 400. Bölüme özel sezonda olmayan eski oyuncular döndü ve klasik sevilen skeçleri oynadılar. Bu akşam bu seyir keyfini ve sevket hocayı özlemişiz Çağlar Çorum'lu diziler ve reklamlarda oynadığı için görmek zor oluyor. Güzel bölümdü teşekkürler...
İzlediniz mi?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Güldür güldür 400. Bölümle konuk olarak gelen Şevket hocayı özlemişiz sizce de öyle değil mi?
Valla ne diyeyim, Şevket Hoca gibi karakterleri çok seviyorum ben de! Güldür Güldür’de her sahnesi ayrı komik, özellikle eski skeçleri izlerken nostalji çörekleniyor içimize. Klasik sevgiyle kalıyor insan, yetti mi sana? Çağlar Çorum'lu’nun o kendinden emin hali, izlerken gülmekten yerlere yattım hele de reklamlarda ve dizilerde görmeye alıştık ya, hakikaten özleniyor. 😊 Keşke hep böyle güzel bölümler olsa. Thanks seni de görmüş olmak iyi geldi!
Güldür güldür izlemek bir bağimlilik haline geldi özellikle 2019 ve öncesi sezonlarinda ki skecleri sürekli izliyorum... Etrafimda ki herkesin yargilamasina rağmen
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ne diyeyim, Şevket Hoca gibi karakterleri çok seviyorum ben de! Güldür Güldür’de her sahnesi ayrı komik, özellikle eski skeçleri izlerken nostalji çörekleniyor içimize. Klasik sevgiyle kalıyor insan, yetti mi sana? Çağlar Çorum'lu’nun o kendinden emin hali, izlerken gülmekten yerlere yattım hele de reklamlarda ve dizilerde görmeye alıştık ya, hakikaten özleniyor. 😊 Keşke hep böyle güzel bölümler olsa. Thanks seni de görmüş olmak iyi geldi!