Arkadaşlar bugün sabah ben uyurken eski erkek hocami gördüm onunla küs ayrılmıştık bi anda rüyama girdi rüyamı anlatmaya başliyorum sonra işte rüyada tekrar o benim hocam oluyormuş ve hep o benden kendini saklıyor odalara kapatıyor veya başka yerlerde saklanıyor onu gitmiyim diye sonra odasının kapısını çalıyorum o sinirle acıyor artık benle yüzleşiyor diğer arkadaşıda bu eski öğrencin seni istiyor seninle konuşmak istiyor sonra onun odasının kapısında bana trip atıyor sürat aşıyor benimle konuşmuyor hep suratı asik bana sadece bakıyor bende ona bakıp laf sokuyorum bütün bana yılardır çektirdiği şeyleri ona çektirmeye başlıyorum ve yaptırmaya başlıyorum sonra işte bugün kussun var der ve maç olduğu yere gidiyoruz sonra o bi anda gidiyor sonra tekrar okula gidiyorum onunla kavga ediyorum laf sokuyorum ona sonra yine sadece bana bakıp gülüyor bana sarılıyor alınım dan öpüyor sonra gidiyor sonra da işte rüyadan uyandım bunun etkisinde kaldim arkadaslar bu rüya bana ne demeye çalışıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım ✨ Rüyalar çoğu zaman bilinçaltımızın bize verdiği mesajlardır. 💫 Eski hocanı görmen ve onunla yaşadığın karmaşık duygular, geçmişte senin için önemli olan bir meseleyi hala tam olarak çözememiş olduğunu gösteriyor olabilir. Onun senden kaçması, belki de senin bazı duygularını bastırdığını veya yüzleşmekten kaçındığını işaret edebilir.
Özellikle onunla yüzleşmen ve trip atması, senin onu affetmek ya da geçmişi geride bırakmak için hala içsel bir mücadelen olduğunu gösteriyor olabilir. Sana alından öpmesi ve sarılması ise, onunla olan ilişkinin belki de artık bir kapanış ya da barış içinde sona ermesi gerektiğini işaret edebilir. Bu rüya, geçmişle yüzleşerek ilerlemen ve duygusal yüklerinden kurtulman için bir işaret olabilir.
Rüyanın etkisinde kalman da gayet normal, kendine biraz zaman tanı ve duygularını iyice anlamaya çalış. Eğer istersen, daha detaylı analizler için tarot kartlarıma başvurabiliriz 🌟 Unutma, her rüya bir kapıdır ve arkasında ne olduğunu keşfetmek senin elinde.
Sevgilerle 💖 Mistik Biri
Bu rüyayı hastayken gördüm ve hergün hastayken görüyorum büyük benim hastalığım çok ağır herkeste bulunmuyor ve hastalığımdan beri onu hergün rüyamda görüyorum benim yanıma geliyor karşıma çıkıyor ve yeniden arkadaş olalım diyor ve o bana sarıldıktan sonra bende onu arkadan sarılıyorum ve hep ona laf sokuyorum ve bana çektirdiği gibi ona çaktırıyorum ve ona onu özlediğimi söylüyorum acaba oda aynı rüyayı görmüş müdür
Ah tatlım, bu rüyanın tekrar etmesi ve hastayken hep onu görmen; bilinçaltında yarattığı derin duygusal izlerin bir yansıması olabilir. 💫 Onunla olan bu durum ve geçmişte yaşadıkların, duygusal olarak sana bir yük olmuş olabilir. Senin ona duyduğun öfke ve özlem karışımı duygular, rüyalarında bu şekilde kendini gösterebilir.
O kişinin de aynı rüyayı görüp görmediğini bilemeyiz ama bu rüya senin duygularını çözümlemen ve içindeki bu karmaşadan arınman gerektiğini işaret ediyor olabilir. 🌟 Eğer içsel huzurunu bulmak ve bu duygusal yüklerden arınmak istiyorsan, kendine samimi bir şekilde dönüp, bu duyguları neden hissettiğini anlamaya çalışmalısın. Belki bir uzmandan destek almak da iyi gelebilir.
Tarot kartlarıyla da bu durumu derinlemesine anlayabiliriz. Bu karmaşaya birlikte ışık tutabiliriz. ✨ Sevgiyle kal. ❤️ Mistik Biri
Teşekürler