3 gü
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aaaa ne kadar izlerdim yeni logosu güzel mis ama
Mükemmel oldu , HBO varsa güzel şeyler vardır zaten mutlaka
Anlık inceleme fırsatım oldu başarılı, 2 aydır hiç girmemiştim the last of us 2. Sezon için açtım vaay dedim iyi iyi darısı disney plusa içerik olarak bomboş
Ay bende geçen bir kaç gün önce izledim bitirdim ilk sezonu 2 yüklü değildi yüklenmiş mi çok iyi diziymiş önermişlerdi hatta izle diye yalvarmışlardı bakmamıştım önceden baya iyiydi
İşin benim için tek kötü yanı ne olucağını sahne sahne bilip izlemek oyununu defalarca bitirdim dizisi birebir oyuna göre ilerliyor
Oyunu hikaye olarak muazzamdı beni baya etkilemişti
Benim ilgimi çeken bu mantar türünün gerçek hayattada var oluşu ve labirentleri vs çok iyi aşıyor hafızası var ya bir bilim haberi sitesinde ya da dergisinde okumuştum
Evet gerçekliğe dayanıyor hikayesi rastgele kafadan uydurma değil düşünülüp yapılmış
İki farklı tür mantarı mixlemişler tek tür karıncalarda etkili
Mantar virusü dediğin gibi karıncaları kontrol altına alabiliyor onlar için sıkıntı, bu virüste onlara bol şans, neyse ki insana bulaşmıyor
Oyunu olduğunu bilmiyordum demek ondan animasyonlar çıkıyordu aratınca djmd
Oyunu çok daha iyi, ilk sezon mesela dizi de çok kısa kesmişler oyunda hikaye daha iyi anlatılıyor karakterlerle daha iyi bağlar kurabiliyorsun
Spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum dnkdndn
Verme ya bende okurken anlatıcan sandım bir an snsm
Yok yok o kadar acımasız değilim ndkdnd izle ama gerçekten başarılı
Arkadaşım diziye başlamış 6 ay 1 yıl arası zaman geçmişti bende izledim bitirdim yorum yaptım bitirmiştir diye meğer ilkbölümlerde bırakmış kızmıştı niye söyledin diye djkd
Oda bir şey mi ikinci oyun çıkalı 5 sene oluyor sosyal medya da oyunla ilgili post paylaşmış sayfanın teki, ufacık bir spoiler verdim şöyle olmasa daha iyiydi diye resmen linç yedim ndkdnd
Dün indirip izledik güzeldi. Değişen bir şey yoktu en baştan yeni hesap açmayla uğraştık sadece.
Neye uğraştın ki zaten blu tvsi olanlara otomatik kuruluyordu sadece profil fotosu seçtiriyorlar
Tvye kuramadık blutvyi silip max indirdik biz
Ay evet haklısın otomatik olarak gelmemişti uygulama kısmına
Blue Tv'deki eski yapımlar kalktı mı, yeniden mi para ödeyeceğim, bu aydaki üyeliğim dolmadı, tam anlayamadım.
Ay tamam, ben çözdüm olayı, yine her şey eskisi gibi, içerikler değişmiş, farklılıklar gelmiş, güzel olmuş, sadece ismi değişmiş platformun, böyleli daha güzel oldu✨
Blu tvde maxin içinde ama max daha kapsayıcı
Hepsiburada Premium üyeliğinden kaynaklı olarak kullanıyorum içeriklerini beğenmiyorum
Max güzel blu tvyi yeterli bulmuyor bir kaç dizi için tutuyordum
Bence blutv'de olan bazı filmler platformda olsaymış daha iyiymiş, onun dışında neredeyse aynı bence çoğu şeyde ve bence içerikleri iyi bence.
Neresi aynı ya baya farklı blu tv içerikleride içerde ama blu tvye oranla çok daha donanımlı
Bana aynı geldi ama blutv de olan bazı içerikler de olsaydı daha iyi olurdu ve teknik olarak blutv'ye kıyasla daha iyi bence
Hanım efendi anlamıyor musunuz blu tv içerikleri zaten duruyor ek bir süsü içerik var
Yeni uygulama indirtiyor, bana göre yetersiz bir uygulamaydı ara yüzü aşırı basitti ara yüz değişmemişse isim değişikliğinin çokta bir önemi yok.
Blutv yapımlarından, içeriğinden pek haz alamadım. Netfix iyiydi ama onun akışı da geç yenileniyor artık
BluTV artık Max olarak yeniden markalaşıyor. Bu durumun BluTV'nin sürekli hacklendiği şirketlerin marka imajlarını yenilemek veya farklı bir yöne çekmek için isim değişikliğine gitmesi yaygın bir uygulamadır.
Sansür varmış bu açıdan sevmedim bide Oz gelirse güzel olur.
Blu tvyi prens için almıştım fhdj 2 yıldır yeni sezon bekliyorum 😂 ama hbo içeriklerini seviyorum diye iptal etmedim maxde daha geniş yelpaze var sevdim. Özellikle çocuk bölümü
o dizi çıkalı o kadar oldu mu ya 😂
2023 yazıyor ama yinede çok uzun zaman
Yabancı içerik çok az. Yerli yapımlar aşırı fazla.
the handa maid tale için almıstım ğyelik izledim ve bitti daha da ilgilenmiyorum
kullanmadığım için fikrim yok. ama güzel içerikler olabilir.
Bence de çok güzel oldu. Sağlam yapımlar var.
Ben de sevdim çok incelemesem de
Kullanmıyorum sadece prime video var
Blu tv üyeligim ne olacak ayni sekilde max demi devam edicek haklarım
Evet
Tesekkur
Blue TV hiç kullanmadım veya ordan bir şey izlemedim o yüzden max tv hakkında pek bişey bilmiyorum.
Bende hala blu ya niye güncelledim de halbuki
Max indirmen gerekiyor dönüşmüyor
bi değişiklik var mı ki içerikte?
Baya ekleme var
Ben zaten inat box'tan izliyorum
Güzel yapmışlar..
Sonuçta ben ikisini de izleyemiyordum
Deneyimlemedim
Ne denk gelirse izlerim inat boxtan gadası
Aşırı iyi dizi filmler var😎
Behzat ç orada yayınlanacak dimi ya
Ücretlimiydi bu unuttum.
Uygulama hariç kalan her şey aynı zaten
Değil
Bence pek BluTV kullanmamışsın içerikler bire bir aynı 3-4 tane dizi eklenmiş sadece onlar da eski
2,5 yıldır kullanıyorum çocuk kısmı nerdeyse tamamen farklı , yetişkin kısmında arama iyileştirirlmiş ve bir çok yeni içerik eklenmiş hbo içerikleri daha fazla blu tvye oranla
Hepsi aynı en iyisi Netflix
Boş
Ne boş
Dediğin platform bir iki dizi dışı çokta iyi yapımlar ve belgeseller yok o popüler olanlarıda hemen hemen herkes tüketti zaten
Bence var ve halen gelmeyede devam ediyor
saçma olmuş
hımm o bluetv miymiş :D
Hayır
Beğenmedim tıpatıp aynı
Arayüzü değişmiş mi
Evet beğendim
Denemedim kullanmıyorum da
Kullanmıyorun
Zayıf buldum, özellikle film kısmını
Köpek ismi gibi o ne
bakmadım hiç