Bu işten nasıl kurtulurum oyunculuk belgesi vereceğiz diye kandırdılar imza attım?

Marjinal casting oyunculuk ajansına ayit olan Uyemiz icin bu bir bilgilendirme ve sözleşme sayfasıdır
Ön Kayit formu doldurarak üyeliğiniz için ilk adımı atmış bulunmaktasınız

Ajan yetkili Görüşülen oyuncu adayı ile görüşerek kayıt bilgilendirme forumunda Bulunan şıkları ajansımızın kurallarını okuyup en alta bulunan imzalama işleminide gerçekleştirdikten sonra firmamızın kurallarını kabul etmiş işci ve iş veren anlaşması sözleşmesi kabul etmiş bulunursunuz ilk katıldığınız 3 çekime sıtajer olarak katılırsınız deneme çekimi olarak sayılır ödeme almaya 3 çekimden sonra başlarsınız çekime 1 gün öncesinden cast direktörü tarafından davet edilir çekim hakkinda 1 gün öncesinde bilgilendirilirsiniz toplanma yerimiz mecidiyeköy toplanma saatleri projeye göre değişkenlik gösterir çekim için 1gün öncesinde davet edildiğiniz taktirde geleceğim sözünü verdiğiniz taktir cast direktörlerimiz girişinizi yapar çekime katılma zorunluğunuz bulunur katılmadığınız takdirde hakkınızda hukuki işlem başlatılır olası bi durum hastane zorunlu seyahat cenaze gibi bilgilendirebilen evrak niteliginde bize ilettiğiniz zaman haric çekimlerde hak edişiniz set bitimi nakittir. Bu bi avukat onaylı marjinal casting oyunculuk ajansı sözleşme işci işveren avukat onaylı anlaşmadır sizi çekim için davet ettiğimiz takdirde verilen saate geç kalmamayı ve belirtilen bilgileri verilen görevleri eksiksiz yerine getirmeyi aynı zamanda 1 günlük davet edildiğiniz çekimin devamlılık sahnesi max 3 min 1 güne uzatıldığı zaman içinde çekime katılmanız gerkiyor projelerimizin başlangıç saati belli bitiş saati belli değildir yönetmene bağlı değişkenlik gösterir ekip sorumlularımız set bitti diye onay vermediği sürece set alanını terk etmeyiniz ilk 6 çekime yardımcı oyuncu olarak katılırsınız 6 çekimden sonra oyuncu özel tip dialogu oyuncu olarak sunumlarınız yapılır ücretsiz oyunculuk eğitimi almaya hak kazanırsınız eğitim seminerlerimize yönlendirme sağlanır firmamıza kayıt işlemlerinden sonra müsait olarak b
Bu işten nasıl kurtulurum oyunculuk belgesi vereceğiz diye kandırdılar imza attım?