Cast ajansım beni bırakmak istemiyor sözleşmem fesh edilmiyor, bana menajer atayıp para alıyorlar, sizce ne yapmalı?

Ben sahne sanatları mezunuyum, benim işim mesleğim bu yani. Biri doktor biri avukatsa ben oyuncuyum aynı şey. Ajansla 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştım 3.5 yıldan fazla oldu. Bu süreçte katalog çekimleri reklam oyunculukları derken sonunda karakter oyuncusu olmayı başardım küçükte olsa. Karakter oyuncusu olur olmaz beni Profesyonel Oyuncu katogorisine alıp bana Menajer atadılar. Bana sorulmadı fikrim alınmadı. Yapım şirketi ücretimi ödediğinde fark ettim bu "büyük" kesintiyi menajerlik hizmetleri bedeli imiş. Yine sesimi çıkartmadım. Menajerim olacak hanımefendi ile 3 defa telefonda konuştum sadece heralde. Üstelik ben sözleşme yenilemedim. Hala benim sözleşmemi fesh etmiyorlar. Bilgilerimi ve fotoğraflarımı kataloglarında kullanıyorlar. Yaptığım işleri kendi referansları olarak veriyorlar. Defalarca görüştüm ayrılacağımı başka bir cast ile çalışacağımı söyledim. Patronu ilede görüştüm. "Yola bizimle çıktın dereyi gördün bizi yarı yolda mı bırakacaksın." Tarzında konuştu çok canım sıkıldı. Ben sahne sanatları mezunuyum dedim baştada açıkladım buna canım sıkıldığı için. Bide işte vaatler bir sürü. Güzeldi verdiği vaatler. Ama bilemiyorum. Sizce ne yapmalı? Davalık olacam tek çare? Gitmek istediğim bana teklif getiren ajanssa şuanda aktif olarak benim bilgilerimi bu ajans kullandığı için kabul edemiyor. Ama onlarda çok istekli?
Cast ajansım beni bırakmak istemiyor sözleşmem fesh edilmiyor, bana menajer atayıp para alıyorlar, sizce ne yapmalı?