Ben sahne sanatları mezunuyum, benim işim mesleğim bu yani. Biri doktor biri avukatsa ben oyuncuyum aynı şey. Ajansla 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştım 3.5 yıldan fazla oldu. Bu süreçte katalog çekimleri reklam oyunculukları derken sonunda karakter oyuncusu olmayı başardım küçükte olsa. Karakter oyuncusu olur olmaz beni Profesyonel Oyuncu katogorisine alıp bana Menajer atadılar. Bana sorulmadı fikrim alınmadı. Yapım şirketi ücretimi ödediğinde fark ettim bu "büyük" kesintiyi menajerlik hizmetleri bedeli imiş. Yine sesimi çıkartmadım. Menajerim olacak hanımefendi ile 3 defa telefonda konuştum sadece heralde. Üstelik ben sözleşme yenilemedim. Hala benim sözleşmemi fesh etmiyorlar. Bilgilerimi ve fotoğraflarımı kataloglarında kullanıyorlar. Yaptığım işleri kendi referansları olarak veriyorlar. Defalarca görüştüm ayrılacağımı başka bir cast ile çalışacağımı söyledim. Patronu ilede görüştüm. "Yola bizimle çıktın dereyi gördün bizi yarı yolda mı bırakacaksın." Tarzında konuştu çok canım sıkıldı. Ben sahne sanatları mezunuyum dedim baştada açıkladım buna canım sıkıldığı için. Bide işte vaatler bir sürü. Güzeldi verdiği vaatler. Ama bilemiyorum. Sizce ne yapmalı? Davalık olacam tek çare? Gitmek istediğim bana teklif getiren ajanssa şuanda aktif olarak benim bilgilerimi bu ajans kullandığı için kabul edemiyor. Ama onlarda çok istekli?
Cevabın nedir?
+1 yılSen senin için en iyisini bilirsin. Türkiye de yasaları bilmiyorum ama ilk başta sözleşmenin sendeyse oku değilse iste. Senin kararın olmadığı taktirde yenileniyor mu kontratın. Bence 2 seçenek var biri istediğin ajansla konuş onlar ayarlasın aralarında.
2. cisi: Avukata danışacaksın. Peki sen sözleşme fesih için dilekçe gönderdin mi?02 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim ajans bana avukat önerdi ve bu konuyu bir an önce o avukat ile halletmemi istiyor
- +1 yıl
Sözleşme sende mi? Şartlarda sen iptal etmediğin vakit otomatik olarak yenileniyor mu?
En İyi Cevaplar
Hukuki acidan senin rızan olmadan hicbisey yapamazsın dava acsan cok iyi tazminat alırsın sözleşme bittiginde yeniden taraflar oturup konusur sanırım cast ajansı borclar kanununa aykırı hareket etmis bu konuda gerekli işlemleri istersen birlikte yapabiliriz ya da ben snn adına konusup hukuki yaptırımları bahsedebilirim
019 Yorumla
Soran+1 yılHukukçu musun?
Soran+1 yılBenimle imzaladıkları sözleşmede ""Ajans gereklilik ve ihtiyaç gördüğü hallerde bu sözleşme hükümleri saklı kalmak üzere 2 yıla kadar daha uzatabilir." diye bir hüküm varmış bende bunu sonradan fark ettim. Hatta bunlar çok ş. rfsizler bunu sonradan eklemiş olabilirler çünkü hatırlamıyorum yoktu böyle bişey. Ayrıca bu madde hukuken geçerlimidir? Eğer geçerliyse bişey yapamaz mıyız? Dediğim gibi bu maddeden bilgim yok ben bilgilendirilmedim? Bide bu 7 aydır bana faturalandıkları menajerlik ve danışma hizmet bedelini geri alabilmek mümkün mü?
- +1 yıl
Hukuki acidan ajans sana imzaladıgın sözleşmenin bir nüshasını vermek zorunda türkiyede boyle fraud yani sahtekarlık yapan cok insan kurum vs var , eger imzaladgn sözleşmenin sana verilen nüshasında yoksa onlarınkındede varsa dava acılır kazanma oranın da yüksektir sözleşmenin icerigini bana atar mısın mesaj yoluyla bide caktırmadan orada calısan baska birinin sözlesmesini al karsılastır sadece sana karsı farklı bir sözleşme yapılmıssa sözleşme fesh edilir. Eger sözleşmede yazıosa ole bir madde ajans diger ajansla anlasabilirse sözleşmen fesh edilir ve sende diger ajansa gecersin ayrıca bilgilendirilmeden kastın nedir? Sana imzalatırlarken okutmadılar mı? Sana menejerlik ve hizmet bedeli vermiolarmıydı zaten?
Soran+1 yılTamam pardon seninde bir danışma ücretin var emeğe saygılıyım ben :D
Soran+1 yılBana sözleşme nüshasını başta yanı ta 3.5 yıl önceden bahsediyorum. Vermediler. Heyacanlı olduğum için umursamamıştım ya da düşünemedim istemeyi. O zaman okuduğum sözleşmede yoktu diye hatırlıyorum olsa hatırlarım. Sonra ayrılmak istediğimi söyleyince benim sözleşmem ginyüzüne çıktı. Onların elinde. Bana menajer atadılar. Ama bunuda benim bilgim olmadan yaptılar ve ben bunu yapım şirketi ücretimi bana öderken fark ettim ajans menajerlik hizmet bedeli kesmiş ücretimden. 6-7 aydır ödüyorum bu menajerlik hizmet bedelini. Somut olarak bir menajerimde var ama hiç bir işe yaramıyor
- +1 yıl
Olay bastan ofsayt zaten işci yani sen degil kurumun vermesi lazım sana sen istemesende ben mesela 5 aylık apple kurumsal sirkette iş imkanım oldu ben istemeden verdiler ve dogrusu da odur. Sözlü olarak eger 3 sene olarak anlastıysanız mahkemede bnu dile getirirsen zaten casting sirketi mahkemeyi kaybeder
Soran+1 yılAynen 3 sene olarak anlaştık. Zaten gün yüzüne çıkan sözleşemede 3 sene diye belirtmiş işte yalnızca bu uzatma olayıyla ilgili ek madde var. 2 yıla kadar ajansın uzatabileceği yazıyor. Menajer işine gelince oda şöyle ben karakter oyuncusu olunca (Aktif dizi oyuncusu) beni profesyonel oyuncu gurubuna aldılar. Tebrik ettiler. Herşey güzel falan. 1 ay geçti. Yapım şirketi 4 bölümlük (1 aylık) ücretimi ajansıma ödedi, ajansımda bana eksik geçti bu parayı. Görüşmeye gittim bana menajerlik hizmeti kesintisi diye belge verdiler. Ben bana menajer verildiğini bile 3-4 hafta sonra öğrendim yani sonra menajerim olacak hanımefendi ile tanıştık ben yine sesimi çıkartmadım. O zamandan beri kaç ay oldu hala bu kadına para ödüyorum. Ama hiçbir faydasını görmedim ajansa istemiyorum diyorum izin vermiyor profesyonel oyuncu olduğum için olması gerekliymiş
- +1 yıl
İş kanununun 4857 sayılı maddesinin 24. Bendine göre sen haklı olarak sözleşmeyi fesh edebilirsin yarın hukuki gerekcende sözleşmenin sana verilmemiş olması ve sonradan sahtekarlık yaptıgını yaz. Menejerlik olayına gelince sirket sana vermemek adına bole menejer atadık kestik vs demistir sen mahkemede rızam yok menejeriminde iş konusunda bana uzaktan yakından ilgisi yok ve ücret alıyo dedigin zaman işin icine maliye girer senin menejerne ücret vermemisse cok agır ceza alır ve sende o ücretleri geri alabilirsin bununla ilgili bir madde vardı iş kanununda bakıp yazayım sana ben
Soran+1 yılEvet İstanbul'dayız. Elif hanımla görüştüm zaten bugün (Avukat) Kendisi ajans ilede görüştü hukuki gerekçeleri anlattı. Onlarda zannediyorum çok fazla uzatmayacaklar bu konuyu dava ile uğraşmak istemiyorlar. Hatta benim bilgilerimi oyunculuğumdan ötürü kazandığım tanıtımı halen kendileri kullandığı İçin tazminat davası dahi açabilir mişiz. Tazminatta gözüm yok. Yeni ajansıma başlayayım yeter. Sanada çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun bana.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Görüşmek üzere. Yardımcı olduğun için sağol :)
Lütfen cevab verin.. hango rölde oynadınız ve nasıl röl kaptınız törpil falan mı oldu?
00 Yorumla
+1 yılDüzgün avukat bul
01 Yorumla
Soran+1 yılYarın görüşecek birikeriyle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılHepsini ve çoğu yorumunu okudum. Sözleşmede sürenin uzatılmasına dair bir madde varsa bu işini çok zorlaştıır. Menajerlik ücretini mahkeme yoluyla geri alabilirsin ancak ajans yönetimi sana düşman olur Ve sen bu süreçte gala onların oyuncusu olacaksın buda seni zorlar
00 Yorumlabir tane avukat bul durumu çöz bunlar seni kullanmaya çalışıyorlar bazı şerefsizz cast ajansları var böyle olanlar ehh yani sende niye araştırmıyon ki hemen dalıyon
16 Yorumla
Soran+1 yılbir yere dalmadım ki Nu ajans bilinen bir ajans ve açıkcası beni bugün Karakter Oyuncusu yapanda bu ajans ama sonradan çok cıvıttılar
Soran+1 yılNu ajans derken bu ajans demek istemiştim yanlış yazmışım :D Marka vermedim yanı :D
Soran+1 yılİsim verip onları burda kötü reklam yapmak istemem. Neticede kaç yıl onlarla çalıştım. İyi kötü bir yerlerde taşıdılar beni.
Kültür & Sanat konusunda 365 cevap paylaştı. 3 yıllık sözleşme izmaladın 3.5 yıl olduysa ortada fesh diye birşey olmaz zaten. 3.5 yıl olmuş. Hee ek madde vardır sözleşmende ajans kendi uzatabilir diye onu bilemem ama 3.5 yıl olmuşsa sözleşmen bitmiş demektir.
04 Yorumla
Soran+1 yıl"Ajans gereklilik ve ihtiyaç gördüğü hallerde bu sözleşme hükümleri saklı kalmak üzere 2 yıla kadar daha uzatabilir." diye bir hüküm varmış bende bunu sonradan fark ettim. Ayrıca hemen karakter oyuncusu oldum azıcık para görücem diye hemen menajer atayıp benden menajerlik ve danışma hizmet bedeli kesmenin anlamı ne?
Soran+1 yılAma benim bu maddeden haberim yoktu. Belki sonradan eklemiş bile olabilirler ve bana bu konuda 3 yıl boyu bilgi vermediler. Ayrıca bana menajerlik ve danışma hizmeti diye bişeyi Nasıl fatura ederler? Bunu geriye dönük alabilsem bari yarın avukatla görüşmeye karar verdim
+1 yılİkinci ajansa sor onlar bilirler bu durumda ne yapılması gerektiğini. zannediyorum bizde de olmuştu böyle bisey biz tazminat bile almıştık
04 Yorumla
Soran+1 yılBana teklif getiren ajans dava yoluna başvurmamı istiyorlar avukat önerdiler bana. Görüştüm. Avukat o ajans ile vekilim olarak görüştü. Hukuki gerekçeleri anlattı. Sanırım çok fazla uzatmayacaklar artık. Tazminatta gözüm yok zaten.
- +1 yıl
Gözün olsun bence. İleride sana yapılacak ya da yapılmayacak şeylerde etkili olur
Soran+1 yılHani çok uğraşırım diye korkuyorum. Bide piyasada bu şekilde geçimsiz olarak bilinirsem bana iş vermekte çekimser kalabilirler diye düşünüyorum. Bide beni bir yerlere kadar taşıdılar elbette çok emek verdim ama onlarda yardımcı oldular. Hani ayıp etmekte istemiyorum?
- +1 yıl
Iş dünyasında hak talep etmezsen harcanma daha kolay olur, ama yine de sen bilirsin
+1 yılşanslı ama şanssızsın. benim de üye olduğum ajans benden parayı aldı (bende diplomalı tiyatro oyuncusuyum ) aramıyolar. her sefer arıyorum kavga ediyoruz sonuç yok... sonuç olarak şanssızız
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi üniversite? Beni 3 yıl önce kayıt olduktan 2 ay sonra aramışlardı. Onlardan aldığım ilk işimdi. Sonra karakter oyuncusu seviyesine kadar onlarda yardımcı oldular bana aktif bir dizide sürekli rolüm oldu. Ama sonradan çok cıvıttılar açıkcası.
- +1 yıl
19 Mayıs Üniversitesi. bana daha önce başka bir ajans sürekli rol teklif etmişti salaklar gibi ona gitmedim bir daha da şans kapımızı çalmadı
Soran+1 yılŞans be arkadaşım. Rabbim hepimizin yüzüne baksın. Belki bir gün seninle popüler bir dizinin başrollerini paylaşırız kim bilir? Gönlünü rahat tut.
- +1 yıl
inşallah Allah büyük bakarsın dediğin gibi olur
Soran+1 yılDediğim gibi gönlünü ferah tut, benim bütün bu projelerimde şans eseri gelişti. Tamamen kısmet. Ha bu emek harcamadım çabalamadım demek değil elbette çok çabaladım ama bilirsin teklif gelmezse ne için çapalayabilirsin ki? Bana geldi işte bende çekimser kalmadım hepsine koşa koşa gitttim bütün fark bu. Rahat ol. Gelen bir projeyide asla geri çevirme.
- +1 yıl
keşke gelse asla geri çevirmem
+1 yılHakkını sonuna kadar ara.. Bide bizde bu işlere giremezmiyiz sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılEğitimin yoksa sıfırdan başlamak daha zor olur artık yeni dönemde merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin bütün yollardan geçtim, reklamdan dizi oyunculuğuna kadar...
- +1 yıl
Bn dün akşm bir kaç ajansa foto yolladım boyun filan önemi olurmu acaba boy 1,92 kilo 80 filan özelden konusabilirmiyiz?
sözleşme yenilemediysen git avukata başvur yaptıkları yasal değil tazminat bile alırsın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüştüm bugün sorun yok şimdilik
Sözleşme süren doldu ise devam etmek gibi bir zorunluluğun yok..
00 YorumlaAjansi degistir soyacaklar belli zaten.. avukat bul kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılOkudunuz değil mi? Ne kadar saçma bir durum içindeyim ya
+1 yılBen de bir ajansa kaydoldum da. Özelden soru sorabilir miyim? Özele gelir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı Olsun Ablacım
01 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz Hakkında
+1 yılajansa kayıt olmayı düşünüyordum soğudum
04 Yorumla
Soran+1 yılYa seni başlarından savarlar kayıt ve fotoğraf Çek'imi parası diye 100 lira paranı alırlar. Bir daha telefon gelmez. ya da senden para kazanabileceklerini düşünürlerse yetenek ve özgüven varsa sana proje bulurlar ama sonra seni sonuna kadar sömürürler. İlk çekimde para ödemezler. Sonra hep banka hesaplarında Para bekler durursun. Kendileri alırlar parayı sana ödemeyi yapmazlar. Karakter oyuncusu olmayı başarırsan (bir dizede sürekli bir kişi olarak oynamak demek) ödemeler düzelir ama saçma sapan ek kesintiler gelir
- +1 yıl
hangi ajans bu
Soran+1 yılİsim vermek istemiyorum. Ama sektörde bilinen bir ajans olduğunu bil. Hepsinin nerdeyse çalışma sistemi budur. Şimdi benimle çalışmak isteyen ajans ise dışardan başvuruyu pek kabul etmeyen bir ajans. Yanı sıfırdan çok oyuncu almıyorlar yetişmiş bir kaç projede yer almışlarsa teklif götürüyorlar. Sorun olacak olursa sorabilirsin.
- +1 yıl
çevremde çok kişi manken ol diyor fotomodellik ya da mankenlik olabilir ek iş olarak filan aklımda bir ajans var akrabam önerdi aslında siz böyle deyince de soğudum bulaşmasam mi bilmiyorum
+1 yıliyi kekliyorlar seni dava aç bakalım ne oluyor
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım? Okudunuz mu? Yanı dava açarsam bilgilerimi fotoğraflarımı ve işlerimi referans olarak kullandıkları için açacam ama menajerlik ücreti ile ilgili bir geri alma durumu olur mu acaba?
- +1 yıl
bende oyunculukla ilgileniyorum ne projelerde yer aldım anlatamam. o sözleşmeler söz verip sete gelmezsen diye göz boyama amaçlıdır. sen dava aç sonra gör bakalım kuruş isteyecekler mi senden. bu arada şarkıcı olmadığın sürece menejere gerek yoktur.
Soran+1 yılBen istemedim ki menajer falan kendilerinin benden para koparmak için karakter oyuncusu olunca a bu birazcık para alacak hemen o paranın bir kısmınada çökelim diye bana faturalandırdıkları bişey. Bu ücretlerinde geriye dönük alabilir miyim acaba?
- +1 yıl
tabi alırsın dava aç hemde faiziyle bile geri alırsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim bugün avukat ile görüştüm ajans ile vekilim olarak görüştü çözülecek gibi
- +1 yıl
türkiyedeki çoğu ajanslar dolandırıcıdır. mesela ben ankarada yaşıyorum doğma büyümedir burda yaşıyorum ve 2006 yılından beridir oyunculuk ve tv sektörüyle iç içeyim. ankarada imkanlar kısıtlı olduğu için hobi amaçlı yapıyorum ve bu sürede neler neler gördüm. 1 tane gerçek iş yapan ajans ve yapım şirketi var onun haricindeki hepsi dolandırıcı. 200 civarı ajans var biri açılır diğeri kapanır genelde 1 ay açık kalır gazete ilanlarıyla milleti kayıt parası fotoğraf parası diye dolandırır yollarlar 1 ay sonra git kapı duvar ne oldu ortalıkta yok. ben 20 lira kayıt parası alanda gördüm 750 lirada. ama gerçek yer senden asla ama asla para almaz tam tersi her işte sana para verir. mesela bir kaç yer eğitimle ayakta kalmaya çalışıyordu mesela gittim bana çok büyük projeler vaad eddiler o an google dan baktım o projelere yapımcı ve ajanslar farklı al sana dolandırıcı neyse biz kamera önü oyunculuk eğitimi ve diksiyon eğitimi veriyoruz bunlara katılım zorunlu katılmayan projelerimizde yer alamaz
- +1 yıl
dediler sordum 750 lira sadece hafta sonları 1 saatlik derse dediler. bende daha önce çok büyük projelerde yer aldım sinan çetin gibi yönetmenler ve ünlü oyuncularında yer aldığı sinema eğitimleri aldım bunun için 15 günlük kamplara katıldım sertifikalarım var desemde hayır bizim yönetmen bizim eğitim vermemizi istedi diye saçmalıyorlardı. işin özü asla dolandırıcılara kapılma. izle televizyonu yapım şirketlerini not al onlara git ajans en fazla seni figüran yapar ajans ile ünlü olan sayısı milyarda bir bile değildir.
Soran+1 yılYok yanı ajansım öyle kötü bir ajans değil. Sektörde ismi olan bir ajans. İstanbul'dayız zaten biz. Beni bir yerlerde taşıdılar. Bende çok emek verdim ama onlarda yardımcı oldular. Benim şu an aktif bir rolüm bir karakterim varsa onların yardımı büyük. 3 küsür yıl önce bile kayıttan 1.5-2 ay sonra bana iş verdiler. Çok az boş kaldım. Tabi onlarda benden para kazanabileceklerini fark ettiler. Ama sonradan menfaatlerimiz tutmadı işte...
- +1 yıl
sen 1 kazanıyorsan onlar 10 kazanıyor bu sebeple seni ellerinde tutmak için ne gerekirse yapıyorlar. mesela hazal filiz küçükkaya ya da ismi şu an aklıma gelmeyen bir kaç ünlü oyuncu ankaradan çıkma benim üye olduğum ajanstan
Soran+1 yılEvet işte bu benden para kazanma istekleri artık yıldırdı zaten beni bu yüzden ayrılıyorum. Yoksa gerçekten Hakkını veriyim bana yardımları oldu.
- +1 yıl
bence yapım şirketlerine kaydol çünkü tüm ünlü oyuncular yapım şirketlerine kayıtlı
+1 yılKesinlikle adli yola başvuru yap
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık yapacak bişey yok
- +1 yıl
Hkkni savn canım emek senin emgin
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim inan bu konuda çok hassasım ben saatlerce bekliyorum bazen bir sahne çekimi için. Emek veriyorum. Bunu okudum. İşim bu. Bazı insanlar bize havadan para kazanıyor gözüyle bakıyorlar kendi ajansım bile elinden geldiği kadar paramı almaya çalışıyor
- +1 yıl
Havadan kazanma değil emek harcysun yıllarca bunn içn okudun. O gençliğin ergnlgn en vrmli donminde dirsek curttun göz yordn akl harcadn o okullra. O yüzden hkkni armaktan vazgeçme canım
+1 yılokumadim ama muhtemelen haklisindir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Cast ajansım beni bırakmak istemiyor sözleşmem fesh edilmiyor, bana menajer atayıp para alıyorlar, sizce ne yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler