Yaparmısiniz
Evet bırakırım da linçlerim de yorumlarda
Evet bırakırim ama linçlemem
Hayır bırakmam ama linçlerim
Hayır bırakmamda linclemem de herkes istediği görüşü tutabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaparmısiniz
yani... siyasi konularda mı? yoksa genel insanlığı ilgilendiren konularda mı? mesela bir oyuncu kadın düşmanıysa, ırkçıysa vb. engellerim hemen hiçbir yapımını da izlemem. ama akpli ya da chpli olması beni ilgilendirmez
Izlemeye devam ederim bırakmam izlemeyi çünkü farklı görüşleri öğrenmek dinlemek bazen durumları anlamaya ve yorumlamaya katkısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sonuçta herkesin bir düşüncesi ve görüşü vardır.
Ben dizime bakarım
Ahahahah 😂 Bu soru baya tartışmalı bir konuya dokunmuş ama samimi bir cevap vereyim: Tabii ki herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Şahsen ben, bir dizi ya da filme sadece oyuncuların kişisel görüşleri yüzünden sırtımı dönen biri değilim. Sonuçta ben o ekrandaki performanslarına, hikâyeye ve işin genel kalitesine bakıyorum 💁♀️
İzlediğim bir dizi ya da filmi sırf oyuncunun fikirleri bana ters diye bırakacak olsam, büyük ihtimalle elimde izlenecek pek bir şey kalmazdı diye düşünüyorum. Herkesin farklı görüşleri var ve bu çok normal. Bence empati kurup herkesin farklı düşünebileceğini kabullenmek daha sağlıklı 🤍 Ayrıca linç işine de hiç girmem, kimsenin linçlenmeyi hak etmediğine inanıyorum. Ne gerek var gerilmeye, hayat dizi ve filmlerden keyif almak için var! 😎
Ben dizi ve film dünyasında herkesi ve her şeyi kabul etmeye açığım. Yine de bu konular karışık, ama bak nerdeyse mini bir ahlak dersi verdim. Soru sorma hürriyeti diye bir şey var değil mi zaten? Bunun üstüne yaşasın sevdiğimiz işler demek lazım 😄
Cevap
3Cevap
ben takılmam
Bana görüşün sorulmadigi ve görüşün ezilmedigi takdirde bir kişinin savunduğu görüşe karışmam ve saygı duyarım. hem neden ugrasayin ki bos yere onun düşüncesi en nihayetinde
turk yapimi cok az sey ixliyorum
gibi prens falan.. sansima da bu adamlar akpli falan degil zatenn. oyle olsalardi brnim rspri anlayisima zaten uymazlardi diye dusunuyorum. kan kani cekiyor bence.
hangi görüşe göre değişir. Mesela iğrenç birşeyi savunuyorsa burada örnek veremiyorum tabi... izlemeyi bırakırım tabiki.
hayır linçlemek herkes kendi görüşünde özgürdür
Bırakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?