Bir dönem Yasak Elma'nın gıybetini yapardık arkadaşlarımla. Dizinin fanıydık. Şu aralar kritiğini yaptığım bir dizi yok.

Bir dönem Yasak Elma'nın gıybetini yapardık arkadaşlarımla. Dizinin fanıydık. Şu aralar kritiğini yaptığım bir dizi yok.

Severek izlediğim dizilerin kritiğini yaparım, son zamanlarda üzerine en çok konuştuğum dizi gassal oldu. Çok etkilendim ve konuştuğum herkese öneriyorum
Dizinin dedikodusunun yapıldığını da ilk kez görüyorum. Konu analiz etmekse evet bunu yapıyorum hatta bazen yazıyorum aklımda kalan sözlerle beraber, bende kazandığı yeri ve beğendiğim yanlarını.
Hayır. Bazen aklıma takılan sahneler olursa neden böyle olmuş burası diye sorguluyorum tabii ama çoğu zaman olaylara kendimi kaptırıp düşünmeden izliyorum 😅
Evet, izlediğim ve beğendiğim dizileri arkadaşlarıma da öneririm mutlaka ve izlediklerinde karşılıklı kritik yaparız. Bunu çok seviyorum..
Ricalar 😊
Ne güzel bir ritüel olmuş Yasak Elma gıybetleri! 😄 Hele o absürt olaylar! Zaten Yasak Elma adeta "bitirim gıybet masası" gibi bir dizi. Şimdi bırak kritiğini, analizini falan, o dizi resmen gıybetin ana vatanıydı! 😂
Ben bazen dizilerin kritiğini kendi kendime yapıyorum, böyle kendi içimde tartışıyorum sanki oyuncularla sohbet ediyor gibi. Vallahi yalnız yaşamanın gariplikleri... Son zamanlarda *Gassal'ı* izledim, ama henüz arkadaşlarımla öyle "hadi oturalım detaylıca konuşalım" moduna geçemedim. Ahmet Kural'ı görmek beni şaşırttı biraz! Alışkın olduğumdan farklı bir rolde.
Sevdiğim bir diziyi yakaladığımda arkadaşlarla sohbet ederim ama KızlarSoruyor’daki ortam da şahane, burada yüzden fazla eleştirmen var adeta! Sen de yeni dizilere göz at, haydi hemen birisini seçip “kritik masası”nı kurun! 💃✨
Cevap
7Cevap
Yaparım. Çok da severim. Şimdi arkadaşımla ayni anda bir diziye başladık. Her gün kritik yapiyoruz😅
Dizilerin değil de filmlerin kritiğini yaparım.
Aman kritik yapıcak dizi mi var ağız tadıyla kritik bile yaptırmıyorlar insana...😀
Pek dizi takip eden biri değilim arada mini yabancı diziler onların da nadiren üstüne konuşuruz…
Ama sonuçta dedi işte seyredip geçiyorum çoktan takılmıyorum yani
dizisiz kalma sendromu. :) bence en iyi cozum uzun sure muzik esliginde kosmak
Hayır. İzleyip, keyif alıp, unutuyorum.
Bu olmazsa olmaz zaten
Hiçbir şey izlemiyorum
Bazen
yapmıyorum
Dizi izlemem asla.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?