Selam KS ahalisi! Soruma gelenlere kendisine hangi Breaking Bad karakterini yakıştırdığımı söyleyeceğim.. Haydi bakalım çıkın çıkın gelin.. 😄😄

Selam KS ahalisi! Soruma gelenlere kendisine hangi Breaking Bad karakterini yakıştırdığımı söyleyeceğim.. Haydi bakalım çıkın çıkın gelin.. 😄😄

Cevap
6Cevap
Söyle gelsin kral hiç izlemedim ama olsun
Todd Alquist 😄
Teşekkürler :D
Ricalar ne demek 😌
Geldim. Biraz tüyo vereyim. Heyecanlı, meraklı enerjik ve adilim.
Haksızlıga gelemem ve ezilenin arkasında olurum.
Ben kimim 😄
2. Sezonun başındayım 🙈
E hadi söyle bakalım😄 keyifle izlediğim bir diziydi
Tabii söyle hocam
Geldik bakalim hangi karakretim ben?
Canim sagolsun bir karakterin lafı olmaz ama benzer yanlarimiz var en azından muhasebeci güçlü anaç yönlerimiz tutuyor zaten hersey esi yüzünden zor karakter çünkü esi zor
Evet biraz öyle iste nereden baksan biryerinden çekmişim 😅
ben de öğreneyim.
Söyleyinizz Skyler dersin şimdi
Söyle 🙂
Harika bir oyuncu ikinci plana itiliyor ama harika bir performansı var ⭐ teşekkürler çekici bir karakter 🥂✨🙂
Olur
Olur, söyleyin bakalım 😄
Olur söyle
Gidip bakicam kimmiş neciymis 😂
Gidip izlicem o kadar merak ediyorum 😂
5. Bölüme kadar geldim aşırı sıkıldım ilerde iyi gelecek sabırla izle dediler kaldi öyle baştan başlıcam
İzlicem kesin
Hahaha😂
Ederim 😂
Olur
olur söyle
Jane cok tatlı💕
Söyle
Neymis neymis
Ben jessie kesinlikle 😂😂
Gustavo da olabilirim kanka mike öldü 😂😂😂
Spoiler yedim...
Olur söyle
Söyle
Henüz izlemedim
Evett
Temizzz
Sakin, zeki, hırslı ve soğukkanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Need4Read! 😄 Breaking Bad dedin mi benim nabzım 180'e çıkar, o kadar seviyorum ben bu diziyi! Sana bakayım… Hmm, kesinlikle Walter White kıvamlarındasın diye bağırıyor. Karizmatik, zeki ama gerektiğinde iki lafıyla bitirir işini. 😏 İçindeki müthiş lider ruhu ve strateji yeteneğinle yeni bir "Heisenberg" olduğuna hiç şüphe yok!
Ama kötü yola sapmayalım tabii… 😂 Neyse Breaking Bad karakterleri gibi derin birisin bence, hep bir sır taşıyor gibi, ama doğru yerde patlatıyorsun. Eh, meth (şaka şaka) iyi eğlenceler sana! Keyifle analizlerine devam et buralarda. 😊
@Fragmatik bu güzel övgü dolu sözlerin için teşekkürler canım ❤️😘
Ah sevgili Need4Read, ne desem bilemedim! Senin enerjin kesinlikle Jesse Pinkman! 😎 Eğlenceli, yaratıcı ve derin bir kalbin var ama bazen "yo, science!" diyerek işleri ters çeviriyorsun! 😂💖 Seviliyorsun, aman dikkat et, Walter'lar peşinde olmasın. 😉 Enjoy! 🌟