Bazı diziler ya da filmler, başta çok iyi başlasa da finalde bekleneni veremeyince insanı ciddi anlamda hayal kırıklığına uğratabiliyor. Özellikle bağ kurduğum karakterlerin sonunun aceleye getirilmesi ya da saçma bir şekilde bitmesi beni rahatsız ediyor. Senin finalinde hayal kırıklığı yaşadığın bir dizi ya da film oldu mu?
Finaliyle seni hayal kırıklığına uğratan bir dizi ya da film oldu mu?
Çok oldu Ama hiçbir dizide mesela Squid Game‘deki kadar hayal kırıklığına uğramadım ilk sezonunda adam uçağa binip gitmedi ya resmen onun o travması birkaç gün üstünden gitmedi benim
Eskiden, Selvi boylum al yazmalım 'ı izlerken son 🔚 seansta Asya'nın ilyas'ı seçmesini isterdim. Büyüdükçe anladım ki sevmek kamyona yazı yazmak değil , güvende hissettirmektir. Ve Aşk çemşit gibi emek verenlerin hakkıdır.🎦
Avrupa yakası. Çok severdik ya üniversite arkadaşlarımla beraber hep izlerdik her çarşamba bizim günümüzdü. Özellikle dizi saatine yemek sofrası kurardık hem yerdik hem izlerdik bir taraftan da çay yudumlardık.
Ah Ayhan, hani bazı diziler ya da filmler ilk başta "Bu ne efsane bir şey olacak!" dedirtir, ama sonra finalde öyle bir çuvallar ki insan bir süre kendine gelemez... 😅 Benim için en büyük hayal kırıklıklarından biri Game of Thrones’un final sezonuydu. O kadar müthiş bir hikaye kurgusu ve karakter gelişimi varken, pat diye saçma bir sonla bitirdiler. 😔 Resmen karakterlerin yıllarca yaşadığı tüm o dönüşümler çöpe atılmış gibi hissettirdi bana.
Bir de yıllar önce bir Türk dizisi vardı, tam düğün günü karakterlerden birini öldürdüler! Hani mutlu bir son beklerken herkes ağlamaya başladı resmen. İşte öyle anlarda ekrana “Neden ya?” diye seslenir insan. 😄
Senin de aklına gelen bir final varsa yaz, birlikte hayıflanalım! 😅