Diziler & Filmler MCU'da bu ekiplerin hangisi daha güçlü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bunların hangisi daha güçlü ve sizin en sevdiğiniz hangisi? İlk Avengers Black order (thanosun çocukları) Guardians of the Galaxy Eternals Black panter ve Wakanda ordusu Doctor Strange ve diğer büyücüler Wanda ve pietro maximoff Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl ... MCU'da bu ekiplerin hangisi daha güçlü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. İlk Avengers tabi ki de ama scarlet wich de oldukça güçlüdür ama yine de Thor ve hulk ile başa çıkacağını sanmıyorum ben 0 0 Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% 1 yıl Senaryo kimin üzerine yazıldı ise o ekip güçlü 0 0 Yorumla
mayomneyimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ilk avengers takımı daha güçlü 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Wanda’yı gereksiz güçlü yapmışlar anlamsız 0 0 Yorumla
Memecigil11 Takip Et Xper 5 Yaş: 95 1 yıl Bence Thanos 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Thanos yok ona yardımcı olan bir grup var onlardan bahsediyorum. Thanos dahil değil Yorumla Memecigil11 1 yıl Thanos yoksa sen varsın süper kahramanım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk Avengers tabi ki de ama scarlet wich de oldukça güçlüdür ama yine de Thor ve hulk ile başa çıkacağını sanmıyorum ben
Senaryo kimin üzerine yazıldı ise o ekip güçlü
ilk avengers takımı daha güçlü
Wanda’yı gereksiz güçlü yapmışlar anlamsız
bu dünyada ergen olacan
ben.
Bence Thanos
Thanos yok ona yardımcı olan bir grup var onlardan bahsediyorum. Thanos dahil değil
Thanos yoksa sen varsın süper kahramanım